Povodom obilježavanja Dana obrtnika u prostorijama Udruženja obrtnika Ivanić-Grad, 25.travnja 2019. godine, održana je sjednica Skupštine i dodijeljena su priznanja istaknutim obrtnicima. Na sjednici, članovi Skupštine prihvatili su Izvješće o radu i Godišnji obračun za proteklu godinu. Uz članove Skupštine, sjednici je prisustvovao i potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb, gosp. Ivan Leščić koji je iskazao zadovoljstvo i čestitao na uspješnom poslovanju Udruženja. Također je čestitao i obrtnicima, dobitnicima priznanja Dan obrtnika i uspješan dugogodišnji rad.

Uz predsjednicu Udruženja obrtnika Ivanić-Grad gđu. Marinu Hrastić te uvažene goste, zamjenika gradonačelnika Ivanić-Grada gosp. Željka Posilovića i zamjenika načelnika općine Križ gosp. Zlatka Hrastića, dodijeljena su priznanja obrtnicima za 20,25 i 30 godina uspješnog poslovanja i očuvanja tradicije.

  • Obrtnici kojima su dodijeljena priznanja za dvadesetogodišnji rad u obrtništvu su: Nada Pižir, Ruža Dijanić i Saša Kučinić.
  • Dobitnici Srebrne diploma za 25 godina rada i postignute poslovne rezultate jesu: Jasna Vajda, Anita Kljajić, Ivica Levar, Stjepan Sebačić, Stjepan Sović, Vladimir Šarec, Goran Husarić, Željko Turina, Franjo Brlek, Zdravko Kelčec i Marina Hrastić.
  • Zlatna plaketa za 30 godina uspješnog poslovanja i očuvanja obrtničke tradicije dodijeljena je: Zvonku Lovriću, Dragomiru Jaiću i Mirku Lajpoldu.

Uz zahvalu i iskrene čestitke dobitnicima priznanja te još uspješniju buduću suradnju, predsjednica Udruženja pozvala je sve prisutne na prigodno druženje.