„Sve može proći na ovom svijetu, al' naša ljubav ne“

I dan nakon ugodne večeri na Obrtničkom Adventu u Zagrebu, u mislima se vrti pjesma koju su od srca zapjevali članovi KUD-a Kloštar iz Kloštra Ivanića.

Melodija i stihovi nose iskrenu poruku ljubavi, a upravo je Ljubav, sigurni smo, ono što svakog člana obrtničke zajednice, hrabrog i nesalomljivog, drži i pokreće u ovom Svijetu prepunom izazova.

19. Bučijada Ivanić Grad

Radnoj ekipi Udruženja obrtnika Ivanić-Grad još se nisu slegli dojmovi od uzbudljive, emotivne  svečane obljetnice 50 godina Udruženja obrtnika Ivanić-Grad, a već smo „odradili“ vikend koji se u Ivanić-Gradu čeka cijelu godinu:

19. Bučijada, i ove godine bila je osunčana, ispunjena bojama, okusima, doživljajima.

Prvo natjecanje učenika strukovnih zanimanja- elektro- strojarskih, tehničkih usmjerenja

Kroz drugi dan Obrtničkog sajma provlačilo se iščekivanje drugog djela natjecanja učenika strukovnih zanimanja. U Udruženju obrtnika, posebno članovima komisije za dodjelu nagrada, bili su poznati pobjednici, ali tajna se strogo čuvala. Radove učenika naši su obrtnici ocijenili 22.5.2023. u prostorijama Srednje škole Ivan Švear. To je bio dan pun ugodnih iznenađenja.

50 godina djelovanja Udruženja obrtnika Ivanić-Grad

Osim Dana Grada, pod okriljem Obrtničkog sajma, protkali smo i značajnu obljetnicu: 50 godina djelovanja Udruženja obrtnika Ivanić-Grad. Jedan način proslave bio je snimanje Milenijske fotografije Šime Strikomana s prepoznatljivim oznakama komorskog sustava i brojke 50 koja dominira slikom. Scenu su ispunili obrtnici, naši gosti i sugrađani.

Stranice