Poziv na 17. Obrtnički sajam "Tradicija, gastronomija, turizam" u Ivanić-Gradu

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 17. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad 3. i 4. lipnja 2023.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge.

Poziv na radionicu Mindset lidera

Pozivamo na poslovne radionice koje će se održavati:  četvrtkom poslijepodne u prostorijama Udruženja obrtnika, ulica Kralja Tomislava 42, Ivanić-Grad.

Počinjemo s prvom radionicom:

Mindset lidera dana 19.01.2023 godine, u 17.00 sati.

Osluškujući vaše potrebe kroz rad u Udruženju i njegujući zajednički interes za napredak poslovanja pripremili smo ovaj ciklus kako bi podijelili korisna znanja s vama.

Ukoliko vam ovo područje nije poznato dozvolite da vas informiramo i pridružite nam se

-svi ste dobrodošli!

Besplatna radionica u Udruženju obrtnika Ivanić Grad

29. 11. 2022. u poslovnim prostorijama Udruženja obrtnika Ivanić-Grad održana je za obrtnike besplatna radionica Maje Krnjević, vlasnice obrta za učenje vještina „Artes Cognita“. 

Tema radionice bila je: „Kako organizirati posao u novim tržišnim uvjetima te u skladu s time zaposliti i zadržati radnike – izazovi i rješenja“

Održana 18. Bučijada

Prvi vikend u listopadu u Ivanić-Gradu, dobro je poznato, rezerviran je za Bučijadu. Ove godine punoljetnu, osamnaestu u nizu: blagorodnu, šarenu, mirisnu, za sunčanih dana predivno posjećenu manifestaciju otvorenu posjetiteljima širom Lijepe naše. Ivanićani su složni domaćini. Cijeli grad, sve institucije, udruge, pojedinci živjeli su kao jedno. Za samo uređenje grada uzgojeno je 5 tona buča raznih oblika, veličina i boja.

Stranice