Prvo natjecanje učenika strukovnih zanimanja- elektro- strojarskih, tehničkih usmjerenja

Kroz drugi dan Obrtničkog sajma provlačilo se iščekivanje drugog djela natjecanja učenika strukovnih zanimanja. U Udruženju obrtnika, posebno članovima komisije za dodjelu nagrada, bili su poznati pobjednici, ali tajna se strogo čuvala. Radove učenika naši su obrtnici ocijenili 22.5.2023. u prostorijama Srednje škole Ivan Švear. To je bio dan pun ugodnih iznenađenja.

50 godina djelovanja Udruženja obrtnika Ivanić-Grad

Osim Dana Grada, pod okriljem Obrtničkog sajma, protkali smo i značajnu obljetnicu: 50 godina djelovanja Udruženja obrtnika Ivanić-Grad. Jedan način proslave bio je snimanje Milenijske fotografije Šime Strikomana s prepoznatljivim oznakama komorskog sustava i brojke 50 koja dominira slikom. Scenu su ispunili obrtnici, naši gosti i sugrađani.

Poziv na 17. Obrtnički sajam "Tradicija, gastronomija, turizam" u Ivanić-Gradu

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada organizira 17. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad 3. i 4. lipnja 2023.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge.

Poziv na radionicu Mindset lidera

Pozivamo na poslovne radionice koje će se održavati:  četvrtkom poslijepodne u prostorijama Udruženja obrtnika, ulica Kralja Tomislava 42, Ivanić-Grad.

Počinjemo s prvom radionicom:

Mindset lidera dana 19.01.2023 godine, u 17.00 sati.

Osluškujući vaše potrebe kroz rad u Udruženju i njegujući zajednički interes za napredak poslovanja pripremili smo ovaj ciklus kako bi podijelili korisna znanja s vama.

Ukoliko vam ovo područje nije poznato dozvolite da vas informiramo i pridružite nam se

-svi ste dobrodošli!

Stranice