Nakon provedenih izbora,  21. rujna 2018. godine, održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sesvete. 
Skupština kao najviše tijelo upravljanja Udruženjem, konstituirana  je za mandatno razdoblje 2018/2022. g., a čini je 27 izabranih članova, od čega je 8 novih članova.
Jednoglasnom odlukom svih prisutnih članova za predsjednika Udruženja u novom četverogodišnjem razdoblju izabran je gospodin Darko Židak, vlasnik Slastičarnice Martina.
U svom pozdravnom govoru, g. Židak se zahvalio na ukazanom povjerenju koje će se truditi opravdati svojim marljivim i odgovornim radom.
Za potpredsjednike Udruženja izabrani su Martina Čerkez i Željko Lacković.
Skupština je također imenovala Upravni odbor kao svoje izvršno tijelo. Upravni odbor broji 9 članova od kojih 7 njih u svojstvu predsjednika ceha, a 2 člana imenovana su na prijedlog predsjednika. To su Goran Glavendekić, Mirko Mađarčević, Martina Čerkez, Renato Tenšek, Željko Lacković, Silvija Ačkar, Davor Glogovec, Darijo Blažinović i Josipa Martinec.
Također je imenovan i Nadzorni odbor od tri člana kojeg čine Sanja Ciković, Damir Kovačić i Jozo Gavran.
Udruženje je zahvalilo dosadašnjem predsjedniku Miroslavu Čihaku kojem je novi predsjednik Darko Židak u znak pažnje i zahvale uručio sat i umjetničku sliku, djelo akademske slikarice Ane Jakić Divković, stalne članice Vugrovečke likovne kolonije, odnosno likovnih susreta.