Radio taksi Zagreb, Udruženje autotaksi prijevoznika grada Zagreba u ovim, za obrtnike, iznimno teškim vremenima i uz neravnopravnu borbu sa nelojalnom konkurencijom, uspješno posluje, modernizira se i pruža svojim vjernim korisnicima nove, kvalitetnije i modernije načine naručivanja i korištenja autotaksi usluge.

Sa zadovoljstvom predstavljamo novu aplikaciju Radio taksi Zagreb.

Korisnici Radio taksi Zagreb od sada taksi mogu naručiti, pratiti taksi vozilo, ocijeniti taksi uslugu i vozača te platiti izvršenu uslugu  putem nove mobilne aplikacije koja im donosi značajna unapređenja, novitete i potpuno je prilagođena upravo njima. Korak je ovo dalje u našim  nastojanjima da osluškivanjem i odgovorom na potrebe svojih korisnika njihovo iskustvo korištenja učini još boljim i kvalitetnijim.

Nova aplikacija je brza, pregledna i jednostavna za korištenje, a za to su zaslužna prvenstveno dugogodišnja iskustva naših profesionalnih taksi prijevoznika, naših vrijednih i profesionalnih dispečera i ponajviše znanje, trud i iskustvo voditelja našeg dispečerskog centra,  koji je u aplikaciju ugradio cjelokupno do sada, stečeno znanje o taksi stajalištima, ulicama i svim ostalim bitnim destinacijama Grada Zagreba. 

Napominjemo kako je aplikacija hrvatski proizvod na kojoj su radili isključivo hrvatski IT stručnjaci, kojima zahvaljujemo na njihovom stručnom doprinosu.

Upute za korištenje aplikacije:

DO TAKSIJA U SAMO DVA KLIKA  

1. Otvorite RTZ aplikaciju i kliknite na plavi autić.

2. Klikni NARUČI i vaše vozilo stiže za par minuta.

Dodatne upute

 

Moja lokacija

Prikazuje lokaciju koju je vaš uređaj odredio i vrijeme dolaska najbližeg vozila.

Ukoliko lokacija nije točna, kliknite na “Moja lokacija” i tada vam se otvara novi ekran. U gornjem redu možete mijenjati adresu ručnim upisivanjem.

Klikom na drugi red otvara se karta i tu možete mijenjati svoju polazišnu adresu pomicanjem karte ako je uređaj nije dobro očitao.

Odredište

Klikom na odredište otvara se ekran za upis adrese željenog odredišta. Također imate mogućnost odabrati točku na karti kamo idete.Način plaćanja

Nakon klika na plavi autić otvara se ekran na kojem možete odrediti način na koji ćete platiti vožnju:

-gotovina

-karticom u vozilu

-plaćanje preko aplikacije

 Za plaćanje preko aplikacije potrebno je registrirati karticu u aplikaciji. Napominjemo da se vaša kartica registrira po najvišim standardima zaštite kod našeg pružatelja usluga za naplatu koji posjeduje sve certifikate.

 

Poruka vozaču

Ukoliko želite vozaču dati neku dodatnu informaciju kliknite na “Poruka vozaču”. Tada vam se otvara novo polje sa tipkovnicom i možete upisati tekst. Npr. na parkingu ili sa zadnje strane i slično.

 

Prihvaćena vožnja  

Kada vozač prihvati vašu vožnju tada vam na ekranu piše ime vozača, registracija vozila i model vozila.

U realnom vremenu ga možete pratiti na karti. Ukoliko vam naša aplikacija nije otvorena na ekranu, kada dođe vozilo na adresu dobiti ćete obavijest da je vaše vozilo stiglo.

Naručivanje taksija nikada nije bilo brže i jednostavnije. Ako još niste, našu aplikaciju možete preuzeti ovdje.