Na prijedlog predsjednice Ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Jastrebarsko Sanje Ravenščak, prikupljena je donacija. Donacija je namijenjena za što brži  početak rada kolega obrtnika u potresom pogođenom području, Petrinji, Sisku i Glini. 

Akciji su se uključile kolegice frizerke i kozmetičarke sa jaskanskog područja, Udruženje obrtnika Jastrebarsko i tvrtka Nova oprema d.o.o. kako bi im na taj način pomogli i omogućili da što prije započnu sa poslovanjem u ovoj teškoj životnoj i gospodarskoj situaciji u kojoj su se našli zbog raznog potresa, koji ih je zadesio krajem prošle godine.

U obilasku kolega stradalog područja, predsjednica Ceha gđa.Sanje Ravenščak u suradnji sa predstavnicima Cehova frizera i kozmetičara Petrinje i Siska prikupljeni su podaci o neophodnoj opremi i alatima koji im nedostaje za početak poslovanja. 

Prikupljenu opremu i pribor - sterilizatore, grijače za vosak, brusilica za nokte, kolica za pribor, fenovi, stolica za manikuru, vapazon te ostali sitni pribor i alate uručili su predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko g.Stipe Bučar i predsjednica Ceha frizera i kozmetičara gđa. Sanja Ravenščak.