SAŠA KRLJAN novi predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko u mandatnom razdoblju 2022. – 2026.

13. rujna 2022. godine u Sali RUBIN održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Jastrebarsko za mandatno razdoblje 2022. – 2026. na kojoj su izabrani predsjednik, potpredsjednik, Nadzorni i Upravni odbor te predloženi predstavnici u tijela Obrtničke komore Zagreb i Hrvatske obrtničke komore.

Svečana dodjela majstorskih diploma Obrtničke komore Zagreb

Svečana dodjela majstorskih diploma održana je 5. srpnja 2022. godine u velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika koji su položili majstorski ispit u organizaciji Obrtničke komore Zagreb na jesenskom roku 2021. godine i proljetnom roku 2022. godine. 

S područja Udruženja obrtnika Jastrebarsko majstorski ispit uspješno su položila 3 kandidata od kojih su dvojica preuzela svoje diplome na svečanosti.

Održan kvalifikacijski turnir u stolnom tenisu za 13. Obrtničke sportske igre

U dvorani Srednje škole Jastrebarsko sinoć je održan kvalifikacijski turnir u kategoriji STOLNI TENIS – za muškarce i žene (pojedinačno) pod rukovodstvom voditelja ekipe stolnotenisača Stjepana Slemenšeka.

Za ovogodišnje 13. OSI koje se održavaju od 07. do 10. listopada 2021. godine u Malom Lošinju kvalificirali su se jaskanski predstavnici:

1. BORIS CRNILO

2. STJEPAN SLEMENŠEK

Izletištu „Vinogradarska kuća Braje“ dodjeljena nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“

Izletište „Vinogradarska kuća Braje“ iz Jastrebarskoga dobitnik je zlatne povelje „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske“, nacionalne godišnje nagrade koju s ciljem promocije ruralnoga prostora dodjeljuje Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo.

Obitelj Braje povelju je primila u kategoriji „turistička seljačka gospodarstva“, jednoj od sedam kategorija u kojoj se ona dodjeljuje,

a ovogodišnja dodjela nagrada upriličena je u Zaprešiću, u Multimedijalnom centru Vršilnica.

Ankica Torbar ponovno izabrana za pročelnicu Sekcije umirovljenih obrtnika

Nakon popuštanja epidemioloških mjera, u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko Sekcija umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko održala je 31. lipnja Izbornu sjednicu Skupštine.

Za pročelnicu Sekcije umirovljenih obrtnika  ponovno je izabrana gđa. ANKICA TORBAR, a za njenog zamjenika gospodin JOSIP KOVAČEVIĆ.

Za članove Poslovnog odbora Sekcije izabrani su: TOMO BUBANOVIĆ , JOSIP GORNIK, JOSIP KOLUDER, DRAGUTIN JAGATIĆ i JOSIP ŽUŽAK.

Stranice