Godišnja Skupština Sekcije umirovljenih obrtnika

Sekcija umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko održala je 04. travnja svoju redovnu godišnju Skupštinu, pod predsjedanjem pročelnice Ankice Torbar.
Jednoglasno je usvojen Izvještaj o radu za 2023. godinu i Program rada Sekcije za 2024. godine, a u planu za ovu godinu je organizirati najmanje dva zajednička izleta i druženje članova krajem godine.

Održano informativno predavanje "Ugradnja solarnih elektrana"

U prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održano je informativno predavanje za obrtnike, poduzetnike i sve zainteresirane na temu projektiranja i ugradnje solarnih sustava u organizaciji i suradnji sa tvrtkom Motiv projektiranje d.o.o.Pozdravnim riječima, predsjednik Udruženja Saša Krljan pozdravio je sve nazočne i pozvao da iskoriste ovu priliku i pitaju sve što ih zanima vezano za svoje potrebe i naglasio da će Udruženje obrtnika nastaviti provoditi aktivnosti s organiziranjem edukacija, predavanja, seminara, radionica i sl.

Održana radionica za obrtnike i poduzetnike- najava i prezentacija programa potpora i subvencija

U suradnji obrta za usluge CALIPTO, vlasnika Ivana Puškara i obrta za poslovno savjetovanje „JS CONSULTING“, vlasnice Josipe Stinčić, uz podršku Udruženja obrtnika Jastrebarsko, održana je besplatna informativna radionica za obrtnike i poduzetnike na temu najave subvencija i poticaja iz nacionalnih razvojnih programa i fondova Europske unije.Pozdravnim riječima, radionicu je otvorio Stjepan Slemenšek, član Nadzornog odbora jaskanskog Udruženja i Obrtničke komore Zagreb,  istaknuo važnost održavanja ovakvih radionica s ciljem što veće informiranosti pomoću kojih obrtnici i poduzetnici mogu u

Jaskanski izlagači na Obrtničkom Adventu u Zagrebu

Prosinac je jedan od najljepših mjeseci u godini jer to je mjesec darivanja, ali i mjesec zajedništva, druženja, lijepih trenutaka i divnih uspomena, stoga nam je zajedničko predstavljanje na Obrtničkom Adventu bila jedinstvena prilika za odmak od svakodnevnice uz međusobno druženje sa svojim kolegama i dobru zabavu, ali i dan prepun smijeha i glazbe.

Naši izlagači u ugodnoj blagdanskoj atmosferi pripremili su bogatu i šaroliku ponudu svojih proizvoda i specijaliteta, a svojim nastupom sve su oduševili mladi Jaskanci Bruno i Željko Rački.

Stranice