Drugi krug radionica Kluba za zapošljavanje Obrtničke komore Zagreb i Zagrebačke županije - RADO započeo  je 22.10.2019. u prostorima Udruženja Velike Gorice. Voditelj radionice Krunoslav Knežević, prezentirao je polaznicima vještine potrebne pri pronalasku posla. Pisanje životopisa, razgovor za posao i kako ispunit zahtjev za bespovratna sredstva za samozapošljavanje su samo neke od teme koje su pokrivene ovom radionicom. 

Dokaz uspješnosti i potrebe za održavanjem radionice je povećan broj zainteresiranih polaznika. Ovaj put radionici je pristupilo 17 polaznika ciljane skupine do 30 godina i preko 50 godina starosti. Osobama koje su  bile zainteresirane za bespovratna sredstva za samozapošljavanje pružene su zasebne konzultacije kako bi se voditelji prilagodili njihovim potrebama.

Radionice se sastoje od 8 ciklusa predavanja koje se bave zasebnim temama i općenito su korisne pri pomaganju ljudi da se snađu na današnjem tržištu rada. Nadalje, postoji mogućnost osnivanja grupe za osposobljavanje za voditelja EU projekata u Velikoj Gorici, koja bi se mogla sastati u prostorima Udruženja obrtnika Velika Gorica.