U dvorani Udruženja obrtnika Velika Gorica 23.10.2017. održan je besplatni seminar za frizere u organizaciji Ceha frizera, kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Velika Gorica i tvrtke Dis-prom d.o.o. Više od 30 okupljenih velikogoričkih frizera imalo je priliku upoznati se s primjenom Nevita boja bez amonijaka, Dikson Writter boja, Dikson color freddi boja te tehnikom izrade valova na četku, koje su na modelima predstavili profesionalni edukatori Dis-Proma.
Predsjednica Ceha frizera, kozmetičara i pedikera Udruženja obrtnika Velika Gorica Marijana Tretinjak poručila je kako je jedan od ciljeva Ceha upravo organizacija seminara na kojima će se velikogorički frizeri, kozmetičari i pedikeri moći informirati i educirati o svim novitetima vezanim uz njihovu struku.
Gđa. Mira Kušt, voditelj komercijale Dis-Proma, predstavila je svim frizerima dobro poznatu tvrtku iz Velike Mlake, koja je zastupnik i distributer brendova Muster i Dixon, Maxima i Euro So Cap. Na seminaru su predstavljene nove linije proizvoda, a edukatorice Elvita Škorić i Anita Biro prezentirale su program na modelima. "Nadamo se da ćemo nastaviti izrazito uspješnu suradnju sa velikogoričkim frizerima, predsjednicom Ceha Marijanom Tretinjak i samim Udruženjem obrtnika Velike Gorice,  poručila je gospođa Kušt.
Prisutne velikogoričke frizerke pozdravila je i  Đurđa Đurđica, komercijalistica koja već dugi niz godina surađuje upravo s frizerima s velikogoričkog područja.