Sekcija umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko održala je 04. travnja svoju redovnu godišnju Skupštinu, pod predsjedanjem pročelnice Ankice Torbar.
Jednoglasno je usvojen Izvještaj o radu za 2023. godinu i Program rada Sekcije za 2024. godine, a u planu za ovu godinu je organizirati najmanje dva zajednička izleta i druženje članova krajem godine.
Sukladno Programu rada, nastavljajući dugogodišnju uspješnu suradnju i prijateljstvo, jaskanski umirovljenici na jesen biti će domaćini i ugostiti članove Udruženja umirovljenih obrtnika Osijek, radi produbljenja suradnje, zajedničkog druženja i razmjene iskustava među članovima.
Na Skupštini je izglasana godišnja članarina u iznosu 10€, da Sekcija može koristiti svoja vlastita sredstva za raznorazne akcije, izlete, zatim posjete bolesnim članovima, kao i za ostale potrebe Sekcije.
Sjednicu Skupštine uveličali su gosti počasni predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko i predsjednik Udruge umirovljenika Jastrebarsko Stipe Bučar, koji se u svom obraćanju zahvalio na pozivu i uspješnoj suradnji, čestitao pročelnici Ankici Torbar i članovima na aktivnostima te poželio svima puno sreće, zdravlja i da se svi zacrtani planovi Sekcije u ovoj godini ostvare.
Ispred Udruženja obrtnika nazočili su potpredsjednik Mladen Celić, koji se u ime predsjednika zahvalio na pozivu, poželio uspješan nastavak rada i zajedničke suradnje s naglaskom na daljnju podršku i pomoć Udruženja u njihovim aktivnostima i planovima, a svesrdnu podršku umirovljenicima dali su članovi Upravnog i Nadzornog odbora Udruženja obrtnika Jastrebarsko.