Gordana Munjaković, jednoglasnom odlukom članova Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina na prvoj  konstituirajućoj sjednici održanoj 12.6.2018., izabrana je ponovo za predsjednicu Udruženja u mandatu do 2018. – 2022. godine.
Gospođa Munjaković je vlasnica obrta „Verbena“ salona cvijeća, sa sjedištem u Svetom Ivanu Zelini od 2006. godine. Aktivna je članica u tijelima Udruženja od 2010. do 2018. godine te je bila predsjednica u proteklom mandatnom razdoblju 2014. – 2018. Obnašala je dužnost članice Skupštine OKZ od 2015. do danas, kao i članice Upravnog odbora OKZ u tom razdoblju. Uz to, bila je predsjednica Ceha cvjećara OKZ od 2014. – 2018., a kasnije članica tog istog Ceha, kao i članica sekcije cvjećara Hrvatske obrtničke komore od 2010. – 2018. godine.
U svom izlaganju istaknula je suradnju s lokalnom samoupravom, odnosno s Gradom Sveti Ivan Zelina, značajnu suradnju sa srednjom školom „Dragutin Stražimir“ u Svetom Ivanu Zelini, gdje se obrazuju učenici za obrtnička zanimanja,  te suradnju s ostalim institucijama svojega grada.  
Posebno je istaknula suradnju s Obrtničkom komorom Zagreb, kao i Hrvatskom obrtničkom komorom, sve u namjeri promicanja obrta i obrtništva.
Na sjednici Skupštine konstituiran je novi saziv Skupštine od 17 članova. Na dužnosti potpredsjednika izabran je Damir Čolig. Verificirani su mandati članovima Upravnog odbora koje predlažu Cehovi: Karlo Kralj, Damir Dananić, Ivanka Knez, Damir Čolig te član po prijedlogu predsjednice Ivica Panjkrc .
Izabrani su članovi Nadzornog odbora i to: Ivana Kober Vršćak, Goran Knez i Dubravko Mačković.
Na kraju izabran je predstavnik Udruženja u Skupštinu Obrtničke komore Zagreb i to Gordana Munjaković.
Gordana Munjaković još jednom je zahvalila svima na ponovno ukazanom povjerenju i podršci te pozvala članove da se i oni još aktivnije uključe u rad Udruženja te potiču bolji rad Cehova Udruženja.