Na 1. konstituirajućoj sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Ivanić-Grad  održanoj 19.lipnja 2018. godine, jednoglasnom odlukom članova Skupštine za predsjednicu Udruženja izabrana je Marina Hrastić. Aktivna je članica u tijelima Udruženja od 2006. godine, a dužnost predsjednice Udruženja obnašala je u proteklom mandatu. Novoizabrana predsjednica zahvalila je članovima Skupštine na ukazanom povjerenju i potpori. Za novo mandatno razdoblje 2018.-2022. godine istaknula je dužnosti i ciljeve sa svrhom aktivnijeg rada Udruženja obrtnika te obrtništva u cjelini. Naglasila je važnost zajedništva svih članova i bolje suradnje kroz komorski sustav uz osobni angažman u Obrtničkoj komori Zagreb kao članica Upravnog odbora i Skupštine OKZ. 
Na sjednici konstituiran je novi saziv Skupštine. Uz trinaest (13) članova Skupštine, verificirani su i mandati Upravnog odbora. Novi članovi Upravnog odbora su Vesna Delinić, Elizabeta Oštrić, Tomislav Vlahović, Bojan Sokol i Miljenka Mihalić. 
Izabrana potpredsjednica Udruženja obrtnika Ivanić-Grad je gđa. Elizabeta Oštrić.
Nadzorni  odbor čine  Dubravka Blažević, Nevenka Radočaj i Matija Hermešćec.
Članovi Skupštine Udruženja obrtnika Ivanić-Grad su  Marina Berinac Bunjevčević, Sanja Balug, Marijan Ivaković, Anto Kasalo, Lidija Lovreković i Džafić Milan.