Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina održalo je 5. sjednicu Skupštine 16.lipnja 2020. godine.

Predsjednica Gordana Munjaković je sa osobitim zadovoljstvom pozdravila dragog nam gosta, predsjednika Obrtničke komore Zagreb g. Mirza Šabić.

Pod predsjedanjem predsjednice Udruženja gđe. Gordane Munjaković, jednoglasno je donijeta Odluka o prihvaćanju godišnjeg izvještaja o radu za 2019. godinu Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina i Odluka o prihvaćanju završnog računa za 2019.godinu.

Predsjednica Udruženja obrtnika gđa. Gordana Munjaković upoznala je skupštinare i goste sa daljnjim protokolom svečanog dijela Skupštine.

Na svečanom dijelu Skupštine koji se održao u Gradskoj vijećnici Grada Svetog Ivana Zeline održana je promocija „Kataloga obrtništva“ Grada Svetoga Ivana Zeline i općine Bedenice kao i dodjela priznanja dugogodišnjim obrtnicima za njihov rad i promicanje ugleda obrtništva.

Priznanja obrtnicima uručili su predsjednik Obrtničke komore Zagreb g. Mirza Šabić, predsjednica Udruženja gđa. Gordana Munjaković i potpredsjednik Udruženja g. Damir Čolig.

Nakon dodijele priznanja, predsjednica Udruženja je u kratkim crtama prezentirala ovogodišnji „Katalog obrtništva“ gdje je istaknula kako smo ponosni  što smo već 34 godine mjesto okupljanja obrtnika, te da ćemo i dalje ulagati znatne napore kako u poboljšanje rada obrtnika, tako i u očuvanje obrtništva u zelinskom kraju i zahvalila se svima koji su doprinijeli izradi kataloga.

Na kraju sjednice gosti su se obratili kratkim govorima i nazočnima zaželjeli puno uspjeha u radu i daljnjem poslovanju.

IZVOR: UO Sveti Ivan Zelina