Zagrebački obrtnici, sudionici moto-bike maratona uspješno su stigli do cilja u subotu 25.rujna 2021.godine. Na put dug  300 kilometara biciklima odvažili su se: Damir Marković i Nenad Kuzman , a motorima Branko Stričak i Zlatko Tkalčević Dobrodošlicu su im  zaželjeli obrtnici Brodsko- posavske i  Vukovarsko -srijemske županije, ali i motoristi članovi Udruženja. 

Maraton je održan pod motom  "Obrtnici dva grada prijatelja", a u Vukovar su stigli na 6. Dane obrtništva gdje su ih dočekali predstavnici OK Vukovarsko -srijemske županije i UO Vukovar. 

I ove godine ekipa kuhara pod vodstvom Darka Horvata, prezentirala je svoje kulinarske vještine na Danima obrtništva.

Predsjednik Udruženja obrtnika Grada Vukovara gosp. Dražen Zovko, uručio je Udruženju obrtnika grada Zagreba i Obrtničkoj komori Zagreb  zahvalnicu za dugogodišnje uspješno sudjelovanje na manifestaciji, zahvalnice je preuzeo predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba gosp.  Antun Trojnar. 

Po dolasku u Vukovar obrtnici su obišli vodotoranj, upalili svijeću kod  Velikog križa na Dunavu  i  odali počast  svim onima koji su svoj život dali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.