Za predsjednika Udruženja obrtnika Dugo Selo ponovno je izabran Marko Cesar, jednoglasno je odlučeno na 1. konstituirajućoj skupštini održanoj 15. lipnja. 
Novi/stari predsjednik vodit će UO do 2020. godine, uz potpredsjednike Zdravka Srdinića i Željka Lepotinca. 

U Upravnom odboru su još Ivo Kesedžić, Barbara Buretić, Zlatko Blažic, Ivan Kajba, Ivan Štivičić, Jonče Ilievski, Sven Jurec. Nadzorni odbor čine Zlatko Radilović, Ivo Čop i Marko Brkić.
 
Cehovi UO-a su na svojim su izbornim skupštinama provedenim u svibnju, u skladu s odlukom o raspisivanju i provođenju izbora Hrvatske obrtničke komore i odluke o kriterijima za provođenje izbora tijela UO-a, izabrali šesnaest članova skupštine: pročelnik ceha za ugostiteljstvo i turizam Zlatko Blažic; pročelnik ceha za trgovinu Sven Jurec, zamjenik Z.Srdinić; pročelnik ceha za prijevoz stvari i osoba Ivan Kajba; pročelnik ceha za proizvodne djelatnosti Ivan Štivičić, zamjenik M.Cesar; pročelnik ceha za intelektualne usluge I.Kesedžić, članica skupštine Božica Ištvanić; pročelnica ceha frizera i kozmetičara B.Buretić; pročelnik ceha za uslužne djelatnosti Jonče Ilievski uz zamjenika Ivu Čopa te još četiri članova skupštine Vesnu Antolković, Zlatka Radilovća. Željka Lepotinca i Marka Brkića. Predstavnik Udruženja obrtnika Dugo Selo u Skupštini Obrtničke komore Zagreb je predsjednik Marko Cesar.