Udruženje obrtnika Velika Gorica, Ceh frizera, kozmetičara i pedikera na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Parizu (OMC) predstavila je mlada frizerka Matea Mesić, djelatnica FS HAIR DESIGN IMPULSE,vl. Zrinka Dobrinčić iz Velike Gorice. Matea se natjecala u dvije kategorije: prestige bridal style i prestige gala.
 
Matea Mesić prošle je godine na istom natjecanju osvojila 3.mjesto u kategoriji izrade vjenčane frizure - prestige bridal style. Za uspjeh na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu, u zahtjevnoj kategoriji u kojoj se natjecalo više od 40 natjecatelja i natjecateljica, Matei je 28.11.2018.g. uručena  Nagrada grada Velike Gorice „KRČKA VRATA“ u znak zahvalnosti za svekoliki doprinos i iznimna dostignuća u profesionalnoj uslužnoj gospodarskoj djelatnosti, kao i promicanju Velike Gorice na međunarodnim natjecanjima. 
 
Osim iznimnog rezultata na svjetskom prvenstvu, Matea se svojim trudom, znanjem i umijećem dokazala na mnogim natjecanjima na kojima sudjeluje od školskih dana: 2015.g. još kao učenik se natjecala na Županijskom natjecanju iz frizerstva te osvojila 1. Mjesto, 2015.g. na Državnom natjecanju učenika frizera osvojila je 4. Mjesto, 2015.g. na natjecanju „Mlada frizerska nada“ osvojila je 1. Mjesto, 2017.g. natjecala se na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore, 2018. na natjecanju u MAKE-UP-u u kategoriji kozmetičarke vizažistice osvojila je 2. mjesto, 2018.g. na regionalnom natjecanju frizera  u Novom Sadu osvojila je 5.mjesto. Uz natjecanja i rad u salonu, Matea se nakon školovanja nastavila usavršavati u struci, te je uz završene brojne seminare i edukacije također 2018.g. položila je Majstorski ispit i postala Majstor frizer.