9. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina održana je u utorak 8.5.2018. godine.  Sjednicom Skupštine predsjedavala je predsjednica Udruženja gospođa Gordana Munjaković koja se u svom izlaganju osvrnula na sve provedene aktivnosti u prošloj, 2017. godini te iskazala iznimno zadovoljstvo postignutim rezultatima i provedenim aktivnostima, kao i radom tijela Udruženja. 
Članovi Skupštine prihvatili su Izvješće o radu i Godišnji obračun za 2017. godinu, dok je Nadzorni odbor podnio Izvješće o svom radu te materijalno-financijskom poslovanju Udruženja od 1.1.2017. do 31.12.2017. godine, koji je kao takav i usvojen.
Predsjednica je također članove Skupštine upoznala o kriterijima za provođenje izbora  za tijela Udruženja za mandatno razdoblje 2018. – 2022. godine.
Članovi Skupštine jednoglasno su donijeli odluku o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina u mandatnom razdoblju  2018. – 2022.
Na svečanom dijelu Skupštine predstavljen je katalog obrtništva grada Sveti Ivan Zelina i općine Bedenica.  Svečanom dijelu Skupštine nazočili su i predsjednik OKZ Mirza Šabić, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline Hrvoje Košćec i predsjednica Udruženja trgovaca Zagreb Marija Subota.
Dragi gosti su ujedno i sponzori  izdavanja kataloga obrtništva grada Svetog Ivana Zeline i općine Bedenica koji su tom prigodom istaknuli kako će ovaj katalog biti vrlo koristan za obrtnike, kao i za građane kako bi što lakše pronašli adrese i kontakte zelinskih obrtnika. 
Predsjednica Gordana Munjaković zahvalila se sponzorima i uručila im priznanje zahvale za pomoć pri tiskanju kataloga.
Također,  predsjednica Munjaković zahvalila se članovima Skupštine u ovom sastavu i uručila zahvale za rad u tijelima Udruženja u mandatnom razdoblju 2014.-2018. godine

 

PrilogVeličina
PDF icon Katalog obrtnistva 2018 web.pdf19.6 MB