U Udruženju obrtnika Sveti Ivan Zelina 4. prosinca 2017. , održana je redovna 8. sjednica Skupštine. Na sjednici su uz članove skupštine bili prisutni i članovi Nadzornog odbora.

Sjednici su prisustvovali  predsjednik Obrtničke komore Zagreb gospodin Mirza Šabić, potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb ujedno predsjednik udruženja obrtnika Vrbovec gospodin Ivica Leščić, predsjednik udruženja obrtnika Jastrebarsko gospodin Stipe Bučar i potpredsjednik udruženja obrtnika grada Zagreba gospodin Ivica Zanetti, gradonačelnik grada Sveti Ivan Zelina gospodin Hrvoje Košćec .

Tajnica udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina članovima skupštine prezentirala je obrazloženje Prijedloga izmjene i dopune Financijskog plana za 2017. godinu.
Također je obrtnicima obrazložila Prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu.
Predsjednica gospođa Gordana Munjaković predočila je obrtnicima Prijedlog programa rada za 2018. godinu. 
Članovi skupštine jednoglasno su prihvatili prijedlog Izmjene i dopune financijskog plana za 2017. godinu, prijedlog Financijskog plana za 2018. godinu i Prijedlog programa rada za 2018. godinu.

U raspravi o stanju u obrtništvu aktivno su sudjelovali obrtnici, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić , koji je istaknuo posebnu suradnju s Gradom Zagrebom kao i Zagrebačkom županijom, osvrnuo se na  program pogodnosti „Artifex“  i na prijedlog izmjene i dopune Zakona o obrtu.
Gradonačelnik grada Sveti Ivan Zelina istaknuo je da su u proračun Grada za sljedeću godinu, kao i do sada planirana sredstva za obrtnike i udruženje. 

Predsjednica Gordana Munjaković zahvalila se svim prisutnima obrtnicima, gostima i svima skupa željela Sretne Božićne blagdane kao i uspješnu Novu godinu 2018.