Nakon odobrenog i uspješno provedenog Erasmus+ projekta „Coolinary youth“, Udruženju obrtnika Samobor odobren je još jedan Erasmus+ projekt. Factory of success: Start up you(th) life projekt je razmjene mladih na temu poduzetništva mladih ukupne vrijednosti 13.950,00 EUR.

Sam projekt traje ukupno 6 mjeseci, a razmjena mladih predviđena je od 02. do 06. prosinca ove godine. Sudionici projekta mlade su osobe od 18 do 30 godina koje dolaze iz Turske, Rumunjske, Italije, Slovačke i Hrvatske. Glavni cilj projekta je povećati mogućnost mladih za ulazak u svijet rada i poduzetništva kroz povećanje njihovih osnovnih poduzetničkih vještina.

Sudjelovanjem u ovom projektu mladi će razviti osnovna znanja i vještina o potrebnim koracima za osnivanjem vlastitog poslovanja, razviti će znanja i vještine potrebne za tržište rada i poduzetništvo kroz radionice pisanja životopisa, motivacijskih pisama, samoprezentacije, kreiranja vlastite poduzetničke ideje i timskog rada.

Mlade sudionike očekuju brojne zanimljive aktivnosti i radionice te posjet lokalnim poduzetnicima i obrtnicima. Cjelokupan proces provedbe projekta moguće je pratiti na Facebook stranici i službenim stranicama Udruženja obrtnika Samobor.

Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe koje žele sudjelovati u ovom zanimljivom projektu i poboljšati svoja znanja i vještine u poduzetništvu da nas kontaktiraju i prijave se što prije na e-mail: uo.samobor@hok.hr.