SAMOBORSKI OBRTNICI NA OBRTNIČKOM ADVENTU U ZAGREBU

Prosinac je jedan od najljepših i najčarobnijih mjeseci u godini jer to je mjesec darivanja, ali i mjesec zajedništva, druženja, lijepih trenutaka i divnih uspomena, stoga nam je predstavljanje obrtnika iz Udruženja obrtnika Samobor na Obrtničkom Adventu u Zagrebu bila jedinstvena prilika za odmak od svakodnevnice uz dobru zabavu i međusobno druženje s kolegama, ali i dan prepun smijeha, veselja i glazbe.

SAMOBORSKI OBRTNICI PRIMILI NAGRADE I PRIZNANJA ZA DUGOGODIŠNJI RAD I RAZVOJ OBRTNIŠTVA

U utorak, 19. prosinca 2023. godine u prostoru Restorana Samoborska klet održana je 4. sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Samobor. Predsjednik Udruženja Marijan Karlović u svom se izlaganju osvrnuo na niz provedenih aktivnosti tijekom godine i iskazao iznimno zadovoljstvo ostvarenim, a koje će se jednakim intenzitetom nastaviti i u idućoj godini.

Posjet Međunarodnom obrtničkom sajmu u Munchenu

U srijedu, 8. ožujka 2023. godine u Münchenu je otvoren Međunarodni obrtnički sajam, jedan od najvećih sajmova na svijetu. Na Međunarodnom obrtničkom sajmu svoje proizvode izlaže više od tisuću izlagača iz 40-ak zemalja svijeta. Sajam se održava u 6 moderno opremljenih paviljona i u predvorju sajma, a paralelno s ovim događajem održava se i sajam "GARTEN MŰNCHEN 2023.".

Odobren projekt razmjene mladih na temu poduzetništva- FACTORY OF SUCCESS: START UP YOU(TH) LIFE

Nakon odobrenog i uspješno provedenog Erasmus+ projekta „Coolinary youth“, Udruženju obrtnika Samobor odobren je još jedan Erasmus+ projekt. Factory of success: Start up you(th) life projekt je razmjene mladih na temu poduzetništva mladih ukupne vrijednosti 13.950,00 EUR.

COOLINARY YOUTH – RAZMJENA MLADIH U SAMOBORU

Uz brojne aktivnosti i projekte koje provodi, Udruženje obrtnika Samobor aktivno se uključilo i u Erasmus+ program Europske komisije kroz projekt „Coolinary youth“ koji za glavni cilj ima promociju bogate samoborske gastronomije i kulturne baštine. Projekt je usmjeren na podizanje svijesti i razumijevanja mladih o različitim kulturnim naslijeđima u gastronomiji, a s ciljem da prihvate vlastiti gastro identitet i poštuju međukulturne različitosti.

[UO SAMOBOR] Poziv na besplatnu radionicu "Uvjeti poslovanja u Sloveniji"

Poslovni TOP Klub najavljuje besplatnu radionicu na temu "Uvjeti poslovanja u Sloveniji" koja će se održati:

  •  - u srijedu, 11. ožujka, od 17:00 - 18:30 sati, u dvorani Udruženja, Šmidhenova 34, Samobor.

Predavačica:

  • gđa. Janja Starc - Tajnica Obrtničke komore Krško i članica Upravnog Odbora Hrvatsko-slovenskog Poslovnog kluba. https://www.slo-cro-klub.hr/

PROGRAM RADIONICE:

ODRŽAN BUSINESS BREAKFAST

U prostoru Udruženja obrtnika Samobor održan je „Business breakfast“ Poslovnog TOP Kluba za sve poduzetnike proizvodne struke i kreativne industrije. Poslodavci su se okupili kako bi obnovili poznanstva sa prošlog sastanka, razmijenili iskustva te se upoznali sa sadržajem i uslugama Udruženja obrtnika Samobor i komorskog sustava.

Stranice