U Gudovcu je od petka 8.9. do nedjelje 10.9.2023. održan 30. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam, na kojem su se predstavili i vrbovečki obrtnici. Zdravko Sohora, predsjednik Udruženja obrtnika grada Vrbovca je posebno naglasio: – Članovi Ceha proizvodnje Udruženja obrtnika Vrbovec tradicionalno izlažu na ovom sajmu već preko dvadeset godina. Izlagali su u poluzatvorenom prostoru paviljona 6 na 60 kvadratnih metara te na vanjskom otvorenom prostoru od 80 metara kvadratnih. Sajam je prilika pokazati svoje proizvode te steći nove poslovne prijatelje, što smo iskoristili i ovoga puta.

Na Sajmu u Gudovcu izlagali su HIDRO-SPOJ, Megas-Vrbovec, Liktin, Studio print i ZIG Dubrava.

Sajam je uz izložbu stoke i mehanizacije idealna prilika da proizvođački obrti ponude opremu i strojeve specijalizirane za poljoprivredu. Uz bogatu ponudu rezervnih dijelova za  velike poljoprivredne kompanije, ali posebno za manje OPG-ove.

Zdravko Sohora na kraju dodaje: – Ovaj specijalizirani sajam tradicionalno ispunjava očekivanja izlagača, kako po broju posjetitelja, ali i konkretnih poslovnih rezultata koji se ostvaruju temeljem organiziranog izlaganja. Udruženje obrtnika Vrbovec, Obrtnička komora Zagreb i Grad Vrbovec sufinanciraju i organiziraju izlaganje za svoje obrtnike.

Ovogodišnjem sajmu u Gudovcu u promociji i vidljivosti izlagača -članova UO Vrbovec doprinijeli su Limena glazba i mažoretkinje Vrbovec.

Nakon svečanog otvorenja  štandove Vrbovečkih obrtnika su obišli  su Predsjednik  Hrvatske obrtničke komore Dalibor Krathohvil,   dopredsjednici Antun Trojnar koji je ujedno i  Predsjednik Obrtničke komore Zagreb te potpredsjednici Obrtničke komore Zagreb Marko Cesar, Darko Židak, predsjednik Udruženja obrtnika grada Zagreba Ivica Zanetti.