U prostoru Udruženja obrtnika Samobor održan je „Business breakfast“ Poslovnog TOP Kluba za sve poduzetnike proizvodne struke i kreativne industrije. Poslodavci su se okupili kako bi obnovili poznanstva sa prošlog sastanka, razmijenili iskustva te se upoznali sa sadržajem i uslugama Udruženja obrtnika Samobor i komorskog sustava.

Posebno je predstavljen novi EU natječaj – INTEGRATOR koji omogućuje Konzorciju od mikro, malih i srednjih poduzeća da ostvari bespovratna sredstva za inovacije u procesu poslovanja u cilju stvaranja inovativnih proizvoda i njihove komercijalizacije. Sve informacije o ovom EU natječaju možete vidjeti na linku: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/integrator-2018/

Na druženju su predstavljene usluge Poslovnog TOP Kluba i novi digitalni katalog obrtnika www.toppoduzetnik.hr

Poslovni TOP Klub koji djeluje unutar Udruženja obrtnika Samobor će u narednom razdoblju provoditi akciju posjeta pojedinoj obrtničkoj radionici ili poduzeću kako bi se detaljnije upoznali sa poduzetnicima sa područja zagrebačke županije te dodatno umrežili sa drugim poslodavcima.

Sljedeći besplatni seminar na temu „Uvjeti poslovanja u Sloveniji“ će se održati u srijedu, 11. ožujka, 17:00-18:30 sati, u dvorani Udruženja obrtnika Samobor, Šmidhenova 34, Samobor.

Predavačica je ugledna Tajnica Obrtničke komore Krško, gđa. Janja Starc, članica Upravnog odbora Hrvatsko-Slovenskog Poslovnog Kluba.