Sjednica Ceha frizera i kozmetičara održana je u četvrtak, 10. studenog kojom je rukovodila predsjednica Ana Falica.

Na konstruktivnoj sjednici, punoj novih i zanimljivih informacija raspravljalo se o aktualnim i budućim događanjima te problematici struke.

Udruženje obrtnika Jastrebarsko već duži niz godina sufinanciranjem troškova podržava svoje članove odlaskom na profesionalna usavršavanja, edukativne seminare i sajmove kako u zemlji, tako i inozemstvu, te će se sukladno Programu rada sufinanciranje i podrška nastaviti i u idućoj godini.

Osim zadataka i poslova temeljenih na Pravilniku i Statutu, sukladno Programu rada Ceha za 2023. godinu, u idućoj godini Ceh će za svoje članove provoditi aktivnosti s ciljem prilagodbe poslovanja, omogućiti im stjecanje potrebnih znanja koja su neophodna za rad i usmjeriti aktivnosti na unaprjeđenje djelatnosti praćenjem aktualne problematike u pojedinoj struci- frizeri, kozmetičari, pedikeri, njega tijela i druge srodne djelatnosti.

Sjednici je, uz frizere i kozmetičare, nazočio predsjednik Udruženja Saša Krljan, iskazao iznimno zadovoljstvo odazivom i zainteresiranosti članica za sudjelovanjem u radu ceha, te ukratko upoznao i informirao o novostima i aktivnostima koje Udruženje obrtnika planira u narednom razdoblju i ujedno pozvao sve članove na zajedničku suradnju.

Na kraju sjednice, predsjednica Ana Falica u ime svih kolegica članica Ceha uručila je zajednički poklon dugogodišnjoj predsjednici Ceha frizera i kozmetičara Sanji Ravenščak i zahvalila na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i vođenju Ceha, uz želju za nastavak suradnje i u budućnosti.