Udruženje obrtnika Velika Gorica održalo je 2. sjednicu Skupštine 11.prosinca 2019. godine . Sjednici su nazočili  i g. Josip Tržec, potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb, gđa. Đurđa Munđer Rožić ispred Upravnog odjela za poduzetništvo, investicije i fondove Europske unije Grada Velike Gorice, te g.Miroslav Antolčić, v.d.ravnatelj Srednje strukovne škole Velika Gorica.

Na Skupštini je donesena Odluka o Program rada Udruženja za 2020., kao i Odluka o Financijskom planu za 2020.g. Predsjednik Udruženja Vladimir Birek istaknuo je kako će u slijedećoj godini Udruženje tiskati monografiju povodom 50 obljetnice Udruženja, a tajnica Udruženja je izložila izvješće o radu za proteklu 2019. , te obavijestila članove kako će pored redovnih aktivnosti u 2020.g. Udruženje obrtnika Velika Gorica biti domaćin 5.Obrtničkog foruma Zagrebačke županije. 
Na kraju sjednice gosti su se obratili kratkim govorima i nazočnima zaželjeli sretne blagdane i uspješnu Novu 2020., a predsjednik Ceha ugostitelja g.Boris Mužek dodijelio je priznanja obrtnicima ugostiteljima koji su više od 10g. sudjelovali na manifestaciji Gastro Turopolja koja je ove godine održana 18 put.
Predsjednik Udruženja Vladimir Birek  zaželio je svim  članovima Udruženja i njihovim obiteljima blagoslovljen Božić, puno zdravlja i poslovnog uspjeha u Novoj 2020. godini. Nakon Skupštine predsjednik je pozvao članove i uzvanike na obilazak manifestacije Prosinac u Gorici.