U Udruženju obrtnika Sveti Ivan Zelina, dana 10.12.2019. godine održana je 4. sjednica Skupštine Udruženja.  Predsjednica Gordana Munjaković je sa osobitim zadovoljstvom pozdravila drage goste: predsjednika Obrtničke komore Zagreb, g. Mirzu Šabića, potpredsjednika gosp. Marka Cesara, Predsjednicu Udruženja obrtnika Ivanić-Grada gđa. Marinu Hrastić i gradonačelnika Grada Sveti Ivan Zelina g. Hrvoja Košćeca. Pod predsjedanjem predsjednice Udruženja gđe. Gordane Munjaković, jednoglasno su usvojene Izmjene i dopune financijskog plana za 2019. godinu, Financijski plan za 2020. godinu te Program rada za 2020.godinu kojim se planira nastavak zadaća koje smo i do sada činili - zastupanje i promicanje interesa članova, raspravljanje problema i predlaganje mjera za njihovo rješavanje, promocija i reklama obrtnika organiziranjem nastupa na raznim sajmovima, sudjelovanjem obrtnika na izložbama, revijama, natjecanjima i slično.
Također je jednoglasno usvojena odluka sa kojom se imenuje gđa .Željka Forko kao predstavnica Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina u Cehu trgovine Obrtničke komore Zagreb. 
 
Na kraju je predsjednica informirala članove o izvršenim radovima u Udruženju.  
 
Svečani dio sjednice Skupštine održao se u prostorijama Udruženja gdje su ovom prigodom dodijeljena priznanja obrtnicima:
  • Priznanje Obrtničke komore Zagreb „Mladi obrtnik“ uručeno je mladom obrtniku g. Janku Houški 
  • Priznanje Obrtničke komore Zagreb „Srebrna diploma“ uručena je g. Ivici Panjkrcu za dugogodišnji rad i promicanje obrtništva
Također, Skupština se prigodnom nagradom pozdravila od dugogodišnje tajnice Udruženja gđa. Ivke Kamenarić koja je otišla u zasluženu mirovinu. Predsjednica gđa. Gordana Munjaković čestitala je dobitnicima priznanja, te je svima uputila najbolje želje za nadolazeće blagdane. 
 
UDRUŽENJE OBRTNIKA SVETI IVAN ZELINA,  SVOJIM ČLANOVIMA, SVIM OBRTNICIMA I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE ŽELI  SRETAN BOŽIĆ I SVE NAJBOLJE U NOVOJ 2020. GODINI!