Pod predsjedanjem gospodina Miroslava Čihaka, u prostorijama Doma obrtnika, Ninska 11c, Sesvete, dana 01.12.2017. godine održana je 08. redovna godišnja sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Sesvete.
Predsjednik Miroslav Čihak sa osobitim zadovoljstvom pozdravio je drage goste: predsjednika Vijeća Gradske četvrti Sesvete g. Stjepana Kezerića, predsjednika Obrtničke komore Zagreb, g. Mirzu Šabića, predsjednika Udruženja obrtnika grada Zagreba g. Antuna Trojnara, dopredsjednika Udruženja obrtnika grada Zagreba, g. Damira Židanića, predsjednicu Udruženja trgovaca, g. Mariju Subotu, predsjednika Kluba umirovljenih obrtnika UO Sesvete, g. Franju Broza. 
Nakon uvodnog dijela, usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa prethodne sjednice, članovi Skupštine jednoglasno su usvojili Izmjene i dopune financijskog plana za ovu godinu i Financijski plan za 2018. godinu koji je detaljno predstavila i obrazložila knjigovođa g. Mirela Glavota. Također je jednoglasno usvojen i Program rada za 2018. godinu, kojim se planira nastavak zadaća koje smo i do sada činili - zastupanje i promicanje interesa članova, raspravljanje problema i predlaganje mjera za njihovo rješavanje, promocija i reklama obrtnika organiziranjem nastupa na raznim sajmovima u zemlji i inozemstvu, na web stranici Udruženja i sudjelovanjem obrtnika na izložbama, revijama, natjecanjima i slično, informiranje članstva, licenciranje, vođenje evidencije radnog vremena za prijevoznike. 
Na kraju je g. Glavota ukratko prezentirala novine u zakonskim propisima koje nas očekuju, a predsjednik je informirao članove o radovima na zgradi Udruženja.   
   
Svečani dio sjednice održao se u restoranu "Marija". Predsjednik Čihak zahvalio se svima koji su se odazvali pozivu. Ovom prigodom dodijeljena su priznanja zaslužnim obrtnicima koji su ove godine napunili 25, 30, 35 i 40 godina uspješnog rada u obrtu te su dali veliki doprinos razvoju i promicanju obrtništva. Tako je 18 obrtnika primilo svoje zasluženo priznanje.
Najviše priznanje, statuu ”Vrijedne ruke” primili su za 40 godina rada u obrtništvu Stjepan Kralj i obrt „Dumovec-plast“, vl. Davor Marković.   
Zlatnu plaketu za 35 godina rada u obrtništvu primio je Stjepan Godec.
Srebrnu plaketu primio je za 30 godina rada u obrtništvu Bruno Baričević.
Priznanja za 25 godina rada u obrtništvu primili su Stjepan Horvat, Nediljko Macan, Marina Šimić, Zdenkica Štabarković, Kruno Šarić, Darko Bolčević, Zvonimir Balenović, Đurđica Kožić, Goran Bevanda, obrt Kos-obrt za prijevoz, vl. Renata Farkaš, Mijo Princip, te zahvalnice za uspješan rad u promicanju i razvoju obrtništva primili su Snježana Tepeš i Josip Kohanić. 
Predsjednik Čihak čestitao je svim dobitnicima priznanja, koji su s obzirom na sve teškoće, uspjeli opstati ovako dugi niz godina, te je svima uputio najbolje želje za nadolazeće blagdane. 

UDRUŽENJE OBRTNIKA SESVETE,  SVOJIM ČLANOVIMA, SVIM OBRTNICIMA I SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE ŽELI  SRETAN BOŽIĆ TE OBILJE OSOBNOG  I  POSLOVNOG  USPJEHA U 2018. GODINI !