Sekcija umirovljenih obrtnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko održala je svoju redovnu godišnju Skupštinu 24. ožujka u prostoru Udruženja obrtnika Jastrebarsko. Jednoglasno je usvojen Izvještaj o radu za 2022. godinu i Program rada Sekcije za 2023., a u planu za ovu godinu je, ovisno o mogućnostima i zainteresiranosti, organizirati najmanje dva zajednička izleta i druženje članova.

Sukladno Programu rada, prvi dvodnevni izlet Sekcija umirovljenih obrtnika planira 22. - 23. travnja 2023. godine u Orahovicu u suradnji sa Udruženjem umirovljenih obrtnika Osijek, radi zajedničkog druženja i razmjene iskustava među članovima. Na Skupštini je izglasana godišnja članarina u iznosu 10€, da Sekcija može koristiti svoja vlastita sredstva za raznorazne akcije, izlete, zatim posjete bolesnim članovima, kao i za ostale potrebe Sekcije.

Svim nazočnima obratio se i predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko g. Saša Krljan, poželio svima najviše zdravlja uz zahvalu na dosadašnjoj uspješnoj suradnji svim članovima sekcije i pročelnici Ankici Torbar, te nastavku zajedničke suradnje i u budućnosti.