Zbog pandemije uzrokovane virusom COVID 19 i preporuke Stožera održana je 6.sjednica Skupštine Udruženja elektronskim putem 10.12.2020.

Usvojeni su Program rada Udruženja obrtnika za 2021. godinu, izmjene i dopune financijskog plana za 2020. godinu, Financijski plan za 2021. godinu, te ostali akti potrebni za redovni rad Udruženja.

Također istoga dana u 18.00 sati održana je virtualna sjednica skupštinara putem platforme Meet. Sastanak je moderirala iz prostorija Udruženja, tajnica Željka Bitenc.

Pri kraju sjednice u slobodnom razgovoru dogovoreno je da se u predblagdanskom periodu prikupe darovi proizvoda ili usluga obrtnika, te da se na društvenim mrežama senzibilizira javnost pitanjem: Što je za Vas obrtnik?

Nekoliko najkreativnijih odgovora nagradit će se poklonima.

Cilj je popularizacija obrtništva u društvu, te poticanje na darivanje obrtničkih proizvoda i usluga tijekom cijele godine.

Nakon izvještaja aktivnosti Udruženja tijekom nekoliko mjeseci predsjednica je zaželjela svima da što uspješnije prebrode aktualnu krizu, ojačani i svjesni značaja obrtnika u lokalnoj zajednici, a i šire uz čestitke za nadolazeće blagdane.

Najbolje želje, mnogo zdravlja i puno uspjeha želimo svim članovima Hrvatske obrtničke komore, čitateljima Obrtničkog lista i korisnicima obrtničkih proizvoda i usluga.

                                                                                                                                                                                                          Udruženje obrtnika, Ivanić-Grad