Udruženje obrtnika Sveti Ivan Zelina održalo je 3. sjednicu Skupštine dana 8.svibnja 2019. godine pod predsjedanjem predsjednice Udruženja gospođe Gordane Munjaković. Sjednici su prisustvovali gotovi svi članovi Skupštine i Nadzornog odbora. Gost Skupštine  bio je  gradonačelnik našeg Grada gospodin Hrvoje Košćec.

Na samom početku sjednice, skupštinarima se obratio naš Gradonačelnik koji je posebno istaknuo plan gradnje stručnih radionica u srednjoj školi „Dragutin Stražimir“ istaknuo je da je taj projekt u fazi projektiranja i  predan je  zahtjev za građevinsku dozvolu. Sve je to u dogovoru sa županijom koja je osnivač srednje škole i koja mora to sve staviti u financijski plan za iduće razdoblje kako bi to mogli realizirati.

Predviđene su radionice za zanimanje automehaničara, stolara, plinoinstalatera i strojobravara. Skupštinari su sa oduševljenjem pozdravili  projekt koje je vrlo značaj za naš Grad naročito u vrijeme kad nemamo radne snage i očekujemo da ćemo omogućiti mladim ljudima da se što lakše i kvalitetnije usavrše u svom zanimanju.

Predsjednica Udruženja gospođa Gordana Munjaković osvrnula se na sve provedene aktivnosti od prošle sjednice Skupštine do danas i informirala Skupštinare o izvedenim radovima i aktivnostima u Udruženju. Predsjednica je izložila izvješće o radu za proteklu godinu 2018. , dok je Nadzorni odbor podnio izvješće o svom radu, te materijalno-financijskom poslovanju od 01.01. do 31.12.2018. godine. Članovi Skupštine jednoglasno su prihvatili Izvješće o radu za 2018. godinu kao i završni račun za 2018. godine te izvješće Nadzornog odbora. 

Po završetku sjednice druženje je nastavljeno uz domjenak.