Održana je redovna godišnja skupština Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina kojom  je predsjedavala predsjednica Gordana Munjaković.

Skupština je prihvatila Godišnje izvješće o radu za 2021.godinu, Izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu , te Financijski izvještaj (završni račun) Udruženja za 2021.godinu.

Središnja tema Skupštine bili su izbori za članove tijela Udruženja obrtnika, te je na temelju toga donijeta Odluka o kriterijima za provođenje izbora za tijela Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina za mandatno razdoblje 2022.- 2026.godine  u kojoj je navedeno da će se konstituirajuća sjednica Skupštine održati 07.lipnja 2022.godine.

Predsjednica je na Skupštini dodijelila priznanja obrtnicima od strane Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos, razvoj i promicanje obrtništva.

Hrvatska obrtnička komora svake godine na svoj Dan komore uručuje priznanja obrtnicima, međutim s obzirom na prošlogodišnju epidemiološku situaciju i zabranu većih okupljanja, Hrvatska obrtnička komora nije bila u mogućnosti uručiti priznanja, stoga je ta čast pripala predsjednici Udruženja obrtnika gđa. Gordani Munjaković.

Priznanja su uručena obrtnici Ljiljani Blažic za obrt „Autoprijevoznik“ i obrtniku Valentu Bedenicu za obrt „Stolarija Bedenic“.

 

Za kraj, predsjednica se zahvalila svima na veoma uspješnoj suradnji u njezina protekla dva mandata, te je zamolila obrtnike da se u što većem broju odazovu na sjednice cehova koje će se organizirati tijekom četvrtog mjeseca kako bi se izbori za tijela Udruženja obrtnika za novo mandatno razdoblje proveli u što kraćem roku.