Sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Stupnika održana je 14. prosinca. Nakon radnog dijela sjednice na kojem je usvojen Rebalans za 2015., Financijski plan i Program rada za 2016. godinu, predsjednik Udruženja Marijan Karlović je pozdravio sve skupštinare i uvažene goste:

Predsjednika Obrtničke komore Zagreb – gosp. Mirza Šabić, Predsjednika Ceha uslužnih djelatnosti Udruženja obrtnika Zagreba – gosp. Ivica Zanetti, Predsjednika Udruženja obrtnika Jastrebarskog – gosp. Stipe Bučar i gđu. Vedranu Dragičević – predstavnicu INA d.d.

O pogodnostima koje obrtnici mogu ostvariti uključivanjem u projekt Zajednička nabava – Artifex govorio je Mirza Šabić, a benefite koje pruža tvrtka INA d.d. kao partner- potpisnik sporazuma prezentirala je gđa Vedrana Dragičević koja je pozvala Skupštinare da se uključe u projekt uz potpuno jednostavnu proceduru u kojoj je samo potrebno popuniti on-line pristupnicu.

Obrtnička komora Zagreb provodi projekt Zajedničke nabave već cijelu 2015.g. tijekom koje su se pridružila preko 50 dobavljača proizvoda i usluga, među kojima je i SAMOBORKA d.d.

Bitno je napomenuti da je pristupanje ovom projektu kojim obrtnici smanjuju svoje ulazne troškove je potpuno besplatno, a jedini uvjet je uredno plaćen komorski doprinos.

Također je omogućen da se i pravne osobe ( d.o.o., j.d.o.o. ) mogu priključiti ovom projektu kako dobrovoljni članovi hrvatske obrtničke komore.

Uspjeh i sreću u 2016. godini članovima Skupštine, njihovim radnicima i obiteljima zaželjeli su kolege iz drugih udruženja koji su prisustvovali sjednici: gosp. Stipe Bučar –i gosp. Ivica Zanetti.

Udruženje obrtnika Samobora, Svete Nedelje i Općine Stupnik želi svim svojim članovima Sretan Božić i puno uspjeha u novoj 2016. godini.