Održan je 3. Gospodarski sajam u Velikoj Gorici i 20. Gastro tjedan Turopolja, tradicionalna velikogorička manifestacija već godinama predstavlja ugostiteljske objekte i njihovu ponudu, proizvođače domaće hrane i pića. Na otvorenju sajma prisustvovali su predsjednik Obrtničke komore Zagreb dr.sc. Mirza Šabić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Zagreba Antun Trojnar, predsjednik Udruženja prijevoznika Zagreb Zdravko Bubnić zajedno sa domaćinom predsjednikom Udruženja obrtnika Velike Gorice Vladimirom Birekom.

Na sajmu su izlagali 40-tak obrtnika sa bogatom ponudom suvenira, proizvoda od meda, mesnih proizvoda, domačih kolača, likera, prirodne kozmetike, svježeg i prerađenog voća i povrća te drugih proizvoda, a ovaj jesenski sunčani dan svima je išao na ruku.

Mnogobrojni posjetitelji imaju priliku vidjeti i kušati brojna jela velikogoričkog kraja, uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu, razgledati izložbu jabuka, festival meda, navijati ali i oslastiti se na natjecanju u pripremi turopoljske kotlovine i lovačkog gulaša.

Organizatori su: Udruženje obrtnika Velika Gorica i TZ Grada Velike Gorice

Pokrovitelji sajma: Zagrebačka županija, Grad Velika Gorica, Obrtnička komora Zagreb

PrilogVeličina
Image icon 7a.jpeg155.59 KB

Preuzimanja