Poštovani obrtnici i poduzetnici Zagrebačke županije,

Pozivamo Vas na drugu radionicu za poduzetnike o mogućnostima EU fondova koja će se održati u petak 07. ožujka. 2014.godine s početkom u 10:00 sati u Obrtničkoj komori Zagreb, Ilica 49 u Maloj Dvorani u sklopu provedbe projekta "Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja- LPZ" kojeg provodi Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije s partnerima Obrtničkom komorom Zagreb i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje-Područnom službom Zagreb.

Tijekom navedene besplatne radionice bit će Vam predstavljene mogućnosti za financiranje projekata iz fondova Europske unije i nacionalnih fondova (Poduzetnički impuls 2014. Ministarstva poduzetništva i obrta), te ćete biti upoznati sa mogućnošću uključenja u Mrežu poduzetnika Zagrebačke županije.

Svrha radionice je edukacija poduzetnika o mogućnostima financiranja poduzetničkih projektnih ideja iz EU fondova te predstavljanje prednosti i mogućnosti koje Vam pruža sudjelovanje u navedenom projektu Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije.

Teme radionice su:

  • Mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova
  • Poduzetnički impuls 2014.
  • Potpore Zagrebačke županije
  • Jamstva za poduzetnike

Tijekom radionice ujedno ćete se informirati o mogućnosti uključenja u Mrežu poduzetnika Zagrebačke županije radi dobivanja podrške kod aplikacije prema sredstvima EU fondova. Ulaskom u Mrežu poduzetnika Zagrebačke županije otvorit ćete si mogućnost stalnog i iscrpnog informiranja o svim novostima u poticanju i razvoju poduzetništva.

Za sudjelovanje na radionici molimo Vas dostavite nam ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: kristina.hadas@okz.hr, ili na broj faksa: 01/4846 615 najkasnije do 06.03.2014.

Za sve dodatne informacije o radionici slobodno se obratite na kontakt telefon: 01/4806 551.

Predviđeno trajanje radionice je 2,5 sata, nakon čega je organizirano neformalno druženje uz ručak.