Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 18. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge .Sajam će se održavati od 14. do 16. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a biti će otvoren 14. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati. I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma. 

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329 
svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, na službenim web stranicama 
Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno u 
Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.

  

Kao i do sada  prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Zbog manjeg broja donacija i sponzora Sajma ove godine prema sadašnjim procjenama uređeni prostor sa kompletnom opremom koju izlagač treba  koštat će 100,00 kn po m2.

Nadamo se da ste  proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu te da ćete i ove godine sudjelovati. 

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.
  

 Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte  i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.
    

Prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti možete naći na našoj web stranici, a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.
 

I ove godine Sajam će biti  popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 7. listopada 2016. godine.