Udruženje obrtnika Ivanić-Grad, u suradnji s Gradom Ivanić-Gradom i Turističkom zajednicom Grada Ivanić-Grada, organizira 15. Obrtnički sajam “Tradicija, gastronomija, turizam”, Ivanić-Grad, 8. lipnja 2019.godine. 

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera te ima namjeru omogućiti svim zainteresiranim gospodarskim subjektima da promoviraju i prodaju svoje proizvode i usluge. Ovim putem koristimo priliku pozvati Vas kao izlagača na sajam. Sajam će se održati će se u subotu 8. lipnja 2019. godine s trajanjem od 09.00 do 17.00 sati u centru Ivanić-Grada (Trg Vladimira Nazora), a kao manifestacija dio je programa za Dan grada. Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem izložbenih štandova koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Grada Ivanić-Grada po cijeni od 100 kn po štandu. Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi veličinu štanda. Cijena za izlagače s vlastitim štandom je 50 kn /m2. Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Prijave neregistriranih izlagača kao i zaprimljene nakon 27. svibnja 2019. neće se uzeti u obzir.

Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost. Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice, te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja. Sajam prati niz kulturno umjetničkih i zabavnih sadržaja tijekom cijelog dana, a u večernjim satima 10. Međunarodni žabarski karneval i koncert Jure Stublić i FILM.

  • Prijavu molimo vratiti popunjenu najkasnije do 27. svibnja 2019. godine na adresu:

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad,

K. Tomislava 42, 10310 Ivanić-Grad

  • Prijavu možete poslati i faksom ili e-mailom

faksom na broj: 01 2888-475

e-mail: uo.ivanic.grad@hok.hr

kontakt telefon: 01 2888-475, 091 9029 003

Popis odobrenih izlagača bit će 30.svibnja 2019. na www.tzig.hr

Poziv i obrazac PRIJAVA za sudjelovanje: 

PrilogVeličina
Microsoft Office document icon prijavnica_obrtnicki-sajam-2019.doc34.5 KB