Dana 16.06.2020. godine na 5. sjednici Skupštine Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina u Gradskoj vijećnici Grada Svetog Ivana Zeline, održana je promocija „Kataloga obrtništva“ Grada Svetog Ivana Zeline i općine Bedenice.

Katalogom želimo predstaviti obrtnike sa područja Grada Svetog Ivana Zeline i općine Bedenice, katalog je namjenjen građanima kako bi na najlakši i najbrži način saznali sve potrebne informacije o obrtnicima i njihovim djelatnostima.

Predstavljanju ovog opširnog i temeljito obrađenog kataloga, osim skupštinara Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina, prisustvovali su i cijenjeni gosti, predsjednik Obrtničke komore Zagreb gospodin Mirza Šabić i gospodin gradonačelnik Hrvoje Košćec.

Nakon kratkog predstavljanja kataloga predsjednice Udruženja obrtnika Sveti Ivan Zelina gđe. Gordane Munjaković, prisutnima se obratio i predsjednik Obrtničke komore Zagreb  gospodin Mirza Šabić gdje je iznio svoje pohvalno mišljenje o tiskanju kataloga i pozvao sve obrtnike grada Svetog Ivana Zeline da i nadalje, u budućnosti, nastave sa svojim marljivim i predanim radom i angažmanom s ciljem jačanja i promicanja obrtništva.

Katalog možete pogledati OVDJE.

 

IZVOR: UO Sveti Ivan Zelina

 

 

 

PrilogVeličina
PDF icon Katalog obrtništva 2020 web.pdf7.37 MB