Nastavljajući dugogodišnju suradnju i prijateljstvo, a ususret povoljnijoj epidemiološkoj situaciji i nakon dužeg vremena u prostorijama Udruženja obrtnika Jastrebarsko održan je radni sastanak. Radni sastanak je održan između predstavnika Udruženja obrtnika Jastrebarsko sa predstavnicima prijateljskih Udruženja obrtnika Grada Karlovca i Rijeke.

Teme sastanka su: aktualno stanje i problematika u obrtništvu i poslovanju obrtnika, uzrokovanu pojavom koronavirusa, pomoć stradalima potresom pogođenih područja u Petrinji, Sisku i Glini. Odlučeno je da planirane aktivnosti u 2021. godini, će ovisiti prvenstveno o  razvoju epidemiološke situacije, kao i prijedlog o potpisivanju povelje. Svoje osvrte dali su predsjednici triju udruženja o aktivnostima i događanjima te planovima svojih udruženja u ovoj izazovnoj i neizvjesnoj godini.

Organiziranjem radnih sastanaka i druženja članova Udruženja s osvrtom na aktualno stanje u obrtništvu, razmjenom iskustava među članovima, podrškom humanitarnim akcijama, sajmovima, izložbama, susretima i sl. produljena je i nastavljena uspješna suradnja. Zajedničke aktualne teme povod su nastavku suradnje i u budućnosti, sa željom daljnjeg razvoja gospodarskih i prijateljskih međusobnih odnosa Udruženja i njihovih obrtnika, uz potvrdu potpisivanja povelje prijateljstva triju udruženja, koje se planira kada dozvoli epidemiološka situacija.

Sudjelovali su predstavnici jaskanskog udruženja predsjednik Stipe Bučar i dopredsjednik Mladen Celić, predstavnici riječkog udruženja predsjednik Darko Sertić i tajnica Sandra Pavlić, te ispred Udruženja obrtnika Grada Karlovca predsjednik Željko Vuković i tajnik Miroslav Seljan, te tajnica jaskanskog udruženja Monika Čunko.