8. Gospodarski sajam u Varaždinu održan je 20. i 21.05.2022. na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Osim prodajno-izložbenog sajma, ponuđen je i cjelodnevni zabavno glazbeni program. Pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Sesvete sudjelovali su: Krojački obrt Tanja, vl. Zdravko Komin sa radnom odjećom i asortimanom za lovce i šumarstvo, ARTEM SPECULO, obrt za izradu ukrasnih predmeta, trgovinu i usluge sa ručno rađenim proizvodima od stakla; anđeli, križevi, zdjele, satovi.. Vl. Nikolina Pasinek, 

Domaća radinost, vl. Jelena Mužinić sa ručno rađenim nakitom od perli, KOSMOS UNIVERSE STUDIO, obrt za kreativne usluge i trgovinu, vl. Tamara Moslavac Kos -ručno rađene čestitke, ilustracije…, Beyond love, obrt za trgovinu, proizvodnju i usluge vl. Željka Pašeta Gluhak-Unikatna odjeća, decentni vjerski motivi, MONITORing, obrt za projektiranje, nadzor nad gradnjom i vođenje projekata.

Osim sesvetskih izlagača, u zabavnom dijelu je nastupila Etno-eko udruga „Prigorske sem gore list“. Udruga je osnovana s ciljem očuvanja običaja, pjesme i sveukupnog kulturnog nasljeđa Prigorja i našeg dragog „domačeg“ kajkavskog izričaja. Ova udruga želi svojim brojnim nastupima u Zagrebu, Sesvetama i po okolnim naseljima satkati jednu lijepu i toplu životnu priču naše međusobne povezanosti i zajedništva, brige i ljubavi prema našoj bogatoj kulturnoj baštini i našem dragom „kaj“. 

Umjetnički voditelj i dirigent je gospodin Viktor Brezak, profesor glazbe iz Vugrovca.