Svjetsko prvenstvo frizera i kozmetičara održalo se 17. i 18. rujna u Parizu, gdje su svoje umijeće mogli pokazati najbolji svjetski frizeri, kozmetičari i nail artisti. 
I hrvatski natjecatelji koji su ostvarili iznimne rezultate na Otvorenom prvenstvu frizera i kozmetičara u travnju na Zagrebačkom velesajmu sudjelovali su na  Svjetskom prvenstvu. 

Među njima bila je i sesvetska obrtnica Renata Šviglin, vlasnica salona Frenchi,koja je sudjelovala  kao pobjednica Otvorenog prvenstva Hrvatske u kategoriji dizajna noktiju „Ladies fantasy nails on mannequin hand“  te je među 14 natjecatelja iz cijelog svijeta osvojila odlično treće mjesto. 

Pobjeda je tim veća jer su se u toj kategoriji natjecali najbolji svjetski tehničari noktiju koji se pripremaju u velikim timovima s trenerima uz puno veća sredstva. Kao iskusna natjecateljica i višestruka osvajačica odličja, Renata je pokazala da i mi mali možemo svojim znanjem, umijećem i vještinama konkurirati velikima, a sve to uz financijsku i organizacijsku potporu Udruženja obrtnika Sesvete i Obrtničke komore Zagreb. 
Zahvaljujemo Renati na odličnoj promociji i želimo joj i dalje puno uspjeha na budućim natjecanjima.