Na sajmu su predstavljena obrtnička zanimanja te strukovne i obrtničke škole Grada Zagreba i Zagrebačke županije, posjetitelji su vidjeli brojni sadržaj, modne revije, prezentacije vizažista i novih trendova u frizerskoj struci, natjecanje učenika - cvjećara, nagradne igre za učenike različitih struka, a mogli su se i sami okušati u nekom od obrtničkih zanimanja. Na sajmu su sudjelovali i obrtnici iz Udruženja obrtnika Sesvete. Svoja zanimanja predstavili su: Mađarčević staklo design vlasnika Mirka Mađarčevića, Frizerski salon Lokon vlasnice Ingrid Facković, Frizerski salon Allure vlasnice Martne Čerkez i Alu D.P. obrt građevinske stolarije vlasnika Dejana Pijetlovića.

Predsjednik Udruženja obrtnika Sesvete Darko Židak sa svojom slastičarnom Martina i Udruženjem dao je potporu i logistiku Ugostiteljskoj školi iz Zagreba posebice u dijelu izrade slastica.

Zahvaljujemo im na nesebičnom trudu, izdvojenom vremenu vlasnika i njihovih djelatnika kako bi pokušali potaknuti što više mladih da upišu obrtnička zanimanja!