Dana 19.12.2017. održana je 6. redovna sjednica Radio taksi Zagreb, na kojoj su između ostalih bili nazočni Goran Čanković, tajnik OKZ i Božo Miletić kao predsjednik CEH-a taksi prijevoznika RH, na čemu posebno zahvaljujemo. 

Na sjednici je usvojen financijski plan i program rada Udruženja za 2018.g.

Radio taksi Zagreb već više od dvije godine prolazi iznimno buran i izazovan period, kao i taksi prijevoznici iz cijele Republike Hrvatske, uzrokovan potpuno nelegalnim radom UBER-a i time nanošenjem svakodnevne izravne štete svim legalnim obrtnicima, taksistima u RH i nažalost, moramo reći, potpuno pasivnim radom odnosno neradom mjerodavnih institucija!

OKZ i HOK u skladu sa svojim mogućnostima pružaju nama i ostalim legalnim taksi prijevoznicima iz RH podršku u borbi protiv nelegalne i neregistrirane djelatnosti; nastavljamo  isključivo i jedino legalnim sredstvima u borbi protiv UBER-a te ne podržavamo nikakv oblik sile i bilo kakve reakcije osim legalne!

U tijeku je donošenje novog Zakona o prijevozu u cestovnom prometu sa kojim nismo zadovoljni jer isti ne podržava naša prava niti našem poslovanju pruža bilo kakav oblik zaštite, na isti ćemo putem e-savjetovanja pokušati utjecati u smislu izmjene prijedloga koje bi bile zakonite, poštene i pravedne te ovim putem apeliramo i na OKZ i HOK da nam u tom smislu daju podršku.

Radio taksi Zagreb postoji više od 100 godina, opstaje na tržištu rada u iznimno teškim uvjetima zahvaljujući isključivo kvaliteti usluge, modernizaciji sustava u tehnološkom smislu i posebno profesionalnim, poštenim i prijateljskim odnosom prema našim vjernim korisnicima. Upravo ta činjenica čini nas optimistima i uvjerenja smo da ćemo i ovu situaciju riješiti u pozitivnom smislu, a naše poslovanje osnažiti i učiniti još kvalitetnjim i dostupnijim korisnicima.

Svim kolegama obrtnicima, Radio taksi Zagreb želi sretnu i uspješnu novu 2018.godinu.