U Vrbovcu je u subotu, 24. kolovoza, svečano otvorena 39. Turističko-kulinarska manifestacija „Kaj su jeli naši stari“, a prisustvovali su izaslanik predsjednika Vlade Damir Mikuljan, saborski zastupnik  Davor Bernardić, župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić s zamjenicima, predsjednik Udruženja obrtnika Vrbovec Ivan Leščić, predsjednik Udruženja obrtnika Grada Zagreba i potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb Antun Trojnar, član Skupštine Obrtničke komore Zagreb Ivica Zanetti i brojni drugi uvaženi gosti.

Izaslanik predsjendika Vlade Damir Mikuljan je us vom govoru naglasio  da kada bismo željeli napraviti profil društva, gastronomija bi svakao bila jedna od tih točaka. – to je odraz kulture u pripremanju hrane, ali je i odraz kulture življenja – poručio je Mikuljan.

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj istaknuo je kako je najvažnija vrbovečka manifestacija doživjela brojne promjene na bolje. – Ova je vjerojatno najbolja manifestacija do sada, ali vi ćete to prosuditi. Ima puno novih detalja i u Vrbovcu možemo s ponosom ugostiti posjetitelje- poručio je svim okupljenima Denis Kralj i zahvalio sponzorima i svima koji su pomogli oko organizacije manifestacije.

I ove su godine na manifestaciji izlagali ali i prodavali svoje proizvode brojni obrtnici. 

Album fotografija s ove odlične  manifestacije pogledajte na ovoj POVEZNICI.