Radio taksi Zagreb, Udruženje autotaksi prijevoznika Grada Zagreba, održalo je svoju redovnu sjednicu Skupštine na dan 7.5.2019. godine u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika.  Na Skupštini je usvojen završni račun i izvješće o radu Udruženja za 2018.godinu. Jedna od točaka dnevnog reda bila je  aktualna situacija u taksi djelatnosti u Zagrebu.

Treutno je najvažnije  istaknuti mogućnost kartičnog plaćanja u svim vozilima Radio taksi Zagreb, čime se svakako pojednostavilo plaćanje taksi usluga svim vjernim korisnicima. Ponosno  i ističemo kako je sve veći porast potražnje za  uslugama autotaksi prijevoznika, što naše taksiste motivira da nastave istim tempom i dalje. Kvaliteta vozila i vozača, suvremena opremljenost i mogućnosti  dispečerskog centra, uvijek ista cijena neovisno o ponudi i potražnji, brojnost i kontinuirana dostupnost vozila u vremenskom periodu do 3 minute,  samo su neke od  nespornih prednosti u odnosu na konkurenciju.

Posebno je važno istaknuti prethodno navedeno, zbog kaotične situacije na našim cestama što se prvenstveno ogleda u ogromnom, nekontroliranom broju taksija i potpuno neučinkovite inspekcije i nedovoljne kontrole, odnosno očito preblagih sankcija za nelegalne taksiste. Jedan od problema u svakodnevnom radu im predstavlja nedovoljan broj taksi stajališta odnosno mjesta na stajalištima, s obzirom na svakondnevni rast broja taksi vozila. Nadalje, svjedoci smo velikog broja taksi vozača koji nemaju adekvatne kvalifikacije i ne poznaju grad. Radio taksi Zagreb kontinuirano i dalje inzistira na stručnoj kvalifikaciji i kontiuiranoj izobrazbi naših članova s ciljem održavanja kvalitete i podizanja standarda usluga za naše korisnike.