U sklopu Goričkih večeri 11.6.2017., u prepunoj kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, održan je 8.HAIR FASHION VG 2017. – tradicionalna Revija frizura velikogorički frizera. Reviju organizira Udruženje obrtnika Velika Gorica, Ceh frizera, kozmetičara i pedikera, a ovogodišnjom temom Cinema, sudionici su izradili frizure prema poznatim filmskim klasicima, stvorivši umjetnički frizerski i modni spektakl u našem Gradu.

Reviju je svečano otvorio gradonačelnik Velike Gorice gospodin Dražen Barišić, ističući kako je  velikogorička Revija frizura postala jedna od reprezentativnih manifestacija našega Grada, te je posebno čestitao mladim generacijama frizera koji su se ove godine uključili u organizaciju i svojim sudjelovanjem nastavili osmogodišnju tradiciju održavanja Revije i promociju obrtništva i poduzetništva.

Predsjednik Obrtničke komore Zagreb i izaslanik predsjednika Hrvatske obrtničke komore Mirza Šabić također je pozdravio uključivanje mladih frizera u sudjelovanje na manifestaciji, istaknuvši kako je upravo angažman mladih obrtnika u sudjelovanje na manifestacijama koje promoviraju obrtništvo i struku jedan od ciljeva rada cjelokupnog komorskog sustava.
Predsjednik Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore Ivica Zanetti pohvalio je ovogodišnju originalnu temu revije, kao i odličnu suradnju i timski rad samih sudionika.

Na ovogodišnjoj Reviji nastupili su:
Frizerski salon ESPERANZA, vlasnice Ljiljane Cujan, sa prekrasnim  svečanim frizurama predstavio je frizersku modu dvadesetih godina prošlog stoljeća, inspiriran frizurama iz Velikog Gatsbyja.SALON MARIO, vlasnika Maria Munića, predstavio je elegantne muške frizure, crpeći inspiraciju iz legendarnog Kuma, čiji likovi su i danas uzor muške mode.BY VIKIVIKICA frizerski obrt, vlasnice Viktorije Đurašin, predstavio je lepršave mladenačke frizure, izrađene u stilu mode osamdesetih godina prošlog stoljeća, a temeljene na poznatom plesnom klasiku Footloose. Frizerski obrt za muške SEKA, vlasnika Tomislava Noršića, prikazao je trendovske muške frizure inspirirane aktualnim trendovima muškog šišanja, korištenog i u filmu Fury.
Obrt za usluge M-style, vlasnice Marijane Stuparić Tretinjak, predstavio je bezvremenu  ljepotu i eleganciju ženskih frizura inspiriranu nezaboravnim Doručkom kod Tiffanyja. Uz prekrasne frizure modeli su zabljesnuli u haljinama poznate dizajnerice Ivane Jurić, vlasnice  I.J.Designa.
Frizerski salon PRESTIGE, vlasnice Marije Muhar, ove godine slavi 25 godina uspješnog rada tijekom kojih je uvodio novitete iz struke te prenosio znanja i frizerska umijeća mladim generacijama. Dvadesetpetogodišnja vještina stvaranja prekrasnih frizura, objedinjena ljubavlju prema poslu i radošću stvaranja te prenošenja frizerske umjetnosti mladima, na Reviji je predstavljena svima znanim likovima iz Briljantina.

Uz velikogoričke frizere na Reviji su se i ove godine sa svojim radovima predstavile učenice prvog razreda Srednje strukovne škole Velika Gorica – Smjer pedikeri, pod vodstvom stručne mentorice Nikolete Kraševac Bilandžija. Učenice su uz podršku profesorice izradile cjelokupnu kostimografiju; odjeću i obuću; make up i vrhunski nail art za popularne ženske likove iz Batmana: Poison Ivy i Harley Quinn.

Reviju je koreografirao Neven Ivić, a ovogodišnji sponzori Revije su: Zagrebačka županija, Upravni odjel za poduzetništvo, investicije i fondove EU Grada Velike Gorice, Tvrtka HAIRGROUND d.o.o., Tvrtka DIKSON i Caffe bar MUSIC HALL. 
Medijski pokrovitelj Revije bio je CITY RADIO.

Predsjednik Udruženja obrtnika Velika Gorica Vlado Mikulčić posebno je pozdravio mlade frizerske snage Udruženja obrtnika i Grada koji su se uključili i nastavili održavati prekrasnu tradiciju  HAIR FASHIONA VG, a predsjednica Ceha frizera, kozmetičara i pedikera Marijana Stuparić Tretinjak zahvalila je kolegicama i kolegama frizerima, sudionicima Revije, na uspješnom zajedničkom radu i kolegijalnosti, te pozvala i ostale velikogoričke frizere da im se pridruže na Reviji slijedeće godine.