Međunarodni sajam slatkiša, vodeći i najveći sajam takve vrste, održao se od 28.01. – 31.01.2018.g. u Kölnu. Na sajmu su predstavljene sve vrste slatkiša i grickalica, klasičnih i najnovijih trendova, te su održani popratni kongresi i manifestacije na tu temu. 
Preko 1.600,00 izlagača predstavilo je svoje proizvode, a među njima i tri iz Hrvatske – Kraš, Dupin i Fantasia. 

Obrt Fantasia bavi se proizvodnjom različitih vrsta bombona i lizalica, a proizvodi im se nalaze u mnogobrojnim trgovinama diljem Hrvatske, a i šire. Dio proizvodnje obavlja se i ručnim radom, te mogu odgovoriti na različite zahtjeve i želje svojih klijenata.
Vlasnici su izuzetno zadovoljni nastupom na sajmu, na kojem su nastupili uz financijsku potporu Udruženja obrtnika Sesvete i Obrtničke komore Zagreb, te su ostvarili niz poslovnih kontakata, sklopili nove narudžbe svojih proizvoda i proširili posao na novo tržište. 

I dok Kraš na ISM-u pripada među veterane, nekima je ovo pri izlet u svijet "velikih". Štand tvrtke Fantasia iz Sesveta pripada među atraktivnije štandove na ovom sajmu na kojem ne manjka boja i blještavila. Retro-stil i nostalgija je adut ove tvrtke koja počiva na tradiciji proizvodnje i prodaje slatkiša po proštenjima sjeverne Hrvatske. "Mi smo modernizirali klasični proizvod i pripremili ga za široko tržište", govori Željko Blaženić iz Fantasie čiji preci su ušećerene jabuke i licitare prodavali sami na sajmovima i proštenjima. Sada tu tradiciju žele predstaviti i ostatku svijeta. "Pri put smo na ovom sajmu ali je zanimanje veliko. Ljudi žele proizvode koji su od kvalitetnih sastojaka i u kojima ima još puno zanatskog umijeća", nadovezuje se supruga i vlasnica tvrtke Štefica Blaženić. I tu se lizalice Fantasia uklapaju u trend ovogodišnjeg sajma koji, koliko god to zvučalo kontradiktorno pored tolike količine šećera, ide u smjeru zdrave prehrane.