U velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta održana je 5. frizersko modna revija „Zurka show“ u organizaciji Udruženja obrtnika Ivanić-Grad. Uz veliku posjećenost prikupljena novčana sredstva namijenjena su Udruzi Mali princ iz Ivanić-Grada. 
Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Ivanić-Grada i uz pomoć Obrtničke komore Zagreb te Zagrebačke županije, događaj je medijski popratio Radio Ivanić i portal Volim Ivanić i TV Jabuka. 
Kao i dosadašnjih godina, na manifestaciji je sudjelovalo petnaestak obrtnika i poduzetnika s područja Grada i općine Križ i Kloštar Ivanić, udruge i plesni klubovi i Srednja škola Ivan Švear. 
Na modnoj sceni predstavili su se: butik Duba i Stress i Ella rukotvorine, frizerski saloni Stil, S-Art, Madonna, Don; cvjećarnica Ruža, optika Pink, LTB design, To Oštrić. 
Sudjelovali su još Studio Saša, Tamara models, Living concept, zlatarna Sabina, Noise, Vinarija Voštinić Klasnić, Linea, Ssinpy, Peksi, Bisa i mnogi drugi, a Pučko otvoreno učilište i Komunalni centar doprinijeli su realizaciji manifestaciji. 
Predsjednica Udruženja obrtnika ispred Udruženja, i u svoje osobno ime, zahvaljuje svim sudionicima na sudjelovanju i podršci kolega obrtnika članova Skupštine Udruženja te uvaženim gostima i posjetiteljima uz iskrene čestitke za nadolazeće blagdane.