TOKIĆ

TOKIĆ Dostupno

Svim korisnicima Artifex popusta i Artifex kartice Tokić d.o.o. daje: 

  • do 25% popusta na najveći dio asortimana, za sve oblike plaćanja

NAPOMENA: Kako bi ostvarili pogodnosti programa Artifex kod partnera Tokić d.o.o. članovi moraju popuniti pristupnicu za loyalty program kako bi dobili karticu i sa istom ostvarivali navedene popuste.

Pristupnica se može preuzeti klikom na poveznicu OVDJE i popunjenu poslati na email adresu sandra.novak@tokic.hr radi daljnje obrade. Pristupnica mora biti popunjena u potpunosti i istu nije moguće dostaviti u poslovnicu jer u tom slučaju neće biti obrađena.

Pogodnosti se ostvaruju na blagajni i ne može se kombinirati s drugim popustima i akcijama. Prodavatelj jamči da će svi proizvodi koji podliježu jamstvu tijekom normalne uporabe funkcionirati bez grešaka u trajanju koje je određeno za svaki pojedini Proizvod, kako ih je odredio Proizvođač. Prodavatelj jamči samo za proizvod ugrađen od strane kvalificiranih osoba koje su školovane i registrirane za obavljanje djelatnosti popravka i održavanja vozila, uređaja i opreme iz ponude Prodavatelja. Jamstvo neće vrijediti u slijedećim situacijama: a) ako Kupac/Posrednik prodaje prilikom reklamacije nije priložio račun za obavljenu uslugu ili proizvod b) ako se utvrdi da je razlog reklamacije nastao nestručnom ugradnjom ili korištenjem mimo specifikacije proizvođača vozila, c) ako se utvrdi da je razlog reklamacije nastao tijekom uporabe vozila mehaničkim oštećenjem koje se ne može okvalificirati redovnim korištenjem (prometna nezgoda, vremenske nepogode, namjerna oštećenja i dr.) d) ukoliko se vozilo koristi u natjecateljske svrhe e) ukoliko prilikom zamjene nisu zamijenjeni i drugi dijelovi nužni za pravilno funkcioniranje reklamiranog dijela (simerinzi, zaštitne gume, nosači amortizera, selen blokovi i slično) f) ukoliko je na vozilo ugrađen dio mimo specifikacije u web katalogu Prodavatelja g) u ostalim situacijama koje nalaže Proizvođač u jamstvu koje prati svaki pojedini Proizvod.

Prodajna mjesta: https://www.tokic.hr/prodajna-mjesta/