Novosti

Objave iz medija

Deficitarna zanimanja "Nedjeljom u 2"

U nedjelju, 21. srpnja 2019. godine, voditelj Aleksandar Stanković  u emisiji Nedjeljom u 2 ugostio ljude koji se bave deficitarnim zanimanjima. Snimku emisije pogledajte OVDJE.

...

Novosti

Zagreb Crafts platforma o otovorenju Shopa

Preteča Zagreb Crafts Shopa, digitalna platforma Zagreb Crafts, putem koje više od 100 obrtnika nudi mogućnost online kupnje objavila je članak o otvorenju Zagreb Crafts Shopa.

Više pročitajte OVDJE.

Pravilnici i zakoni

e-račun - FINA besplatna aplikacija za mikro poduzetnike

Od 1. srpnja stupile su na snagu odredbe Zakona o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi koje obvezuju javne naručitelje da moraju zaprimati samo eRačune i ne mogu zaprimati račune u drugom obliku. Kako se svi obrtnici mogu naći u situaciji da imaju narudžbu od nekog javnog naručitelja (npr. državnog tijela, grada ili općine, komunalnog društva ili škole), u tom će slučaju...

Novosti

Mediji o otvorenju Zagreb Crafts Shopa

  • 24sata, petak, 19. srpnja 2019.godine.

 

Zagreb Crafts Shop u 24sata

Novosti iz udruženja

Udruženju obrtnika Zaprešić dodijeljena Povelja Zagrebačke županije

Svečana sjednica povodom Dana Zagrebačke županije održana je 17 srpnja 2019.godine u hotelu „International“ (Miramarska 24, Zagreb) s početkom u 11:00 sati. Ponosni smo što je Udruženje obrtnika Zaprešić dobilo  Povelju Zagrebačke županije kao nagradu za uspješan i predan rad. Nagradu je preuzela predsjednica Udruženja, Jasenka Jančić. 

 

...
Novosti

Službeno otvoren Crafts Shop

Zagreb Crafts Shop službeno je otvoren u utorak, 16.

Novosti

Održano predavanje o oglašavanju i društvenim medijima u Udruženju obrtnika Sesvete

Kako bi obrtnici saznali koje su mogućnosti oglašavanja na društvenim medijima, kako ne ulagati velike iznose u marketing, a privući nove potrošače, koja su najbolja sredstva komunikacije za konkretan posao, Udruženje je u svojim prostorijama organiziralo predavanje na tu temu. Predavanje je održala gospođa Dajana Šehić, vl....

Novosti

Pojačani nadzor Porezne i Carinske uprave

U cilju sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti, u razdoblju od 11. do 17 srpnja. 2019. godine, nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske. 

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

Novosti

[POZIV] Inovacije u S3 područjima

Objavljen je poziv na dostavu projektnih prijedloga za male i srednje poduzetnike. 

Novosti

Mediji o podjeli majstorskih diploma

  • Večernji list, petak, 5. srpnja 2019.godine- OVDJE

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed