Novosti

Novosti

Moj ZABA Start 2019.: Poduzetništvo

Zagrebačka banka d.d. raspisala je javni natječaj „Moj ZABA Start 2019.: PODUZETNIŠTVO“ radi dodjele financijskih potpora za realizaciju projekata iz područja novih tehnologija, razvoja novih proizvoda i usluga te inovacija.

Cilj natječaja
Ciljevi natječaja su pružanje financijske potpore projektima koji:

Novosti

Javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja u ukupnom iznosu od 40 milijuna kuna

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja u ukupnom iznosu od 40 milijuna kuna. 

Novosti

[IVANIĆ GRAD] Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora poljoprivredi na području Grada Ivanić-Grada u 2019. godini

Na temelju Odluke o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora poljoprivredi na području Grada Ivanić-Grada u 2019. godini (KLASA: 022-05/19-01/35,  URBROJ:238/10-02-02-04/1-19-5, od 13. svibnja 2019.) Upravni odjel za financije, gospodarstvo, komunalne djelatnosti i prostorno planiranje raspisuje...

Novosti

[VELIKA GORICA] Natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za pojedinačne nastupe na manifestacijama u 2019. godini

Temeljem članka 11. Pravilnika o dodjeli potpora poduzetnicima za pojedinačne nastupe na manifestacijama (Službeni glasnik Grada Velike Gorice br. 01/2018. i 03/2019.) raspisuje Natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za pojedinačne nastupe na manifestacijama u 2019. godini.
Grad Velika Gorica u...

Novosti

Pojačane nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će nadzore fiskalizacije od 23. do 29. svibnja na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze.

Nadzornim aktivnostima bit...

Novosti

[JAVNI POZIV] Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je na svojim web stranicama objavilo Otvoreni javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“.

Prijave se zaprimaju isključivo od 10.4.2019. godine. Otvoreni javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 31.10.2019. godine.

...
Novosti

Promjena regulacije teretnog prometa

 Ministarstva infrastrukture Republike Slovenije poslalo je dopis vezan uz zabranu korištenja pojedinih cesta i graničnih prijelaza koja stupaju na snagu 1. lipnja 2019. godine

Novosti iz udruženja

Održana Skupština Udruženja obrtnika Velika Gorica

Udruženje obrtnika Velika Gorica održalo je godišnju izvještajnu sjednicu Skupštine 8.svibnja 2019. godine .Sjednici su prisustvovali gotovi svi članovi Skupštine i Nadzornog odbora. 

Novosti

Predstavnici OKZ-a na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu 2019. godine održavo se od 11.-17.svibnja 2019. godine. Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed