Novosti

Novosti

8.konferencija dimnjačara u Mariji Bistrici

U organizaciji Hrvatske dimnjačarske udruge, započela je 8.KONFERENCIJA DIMNJAČARA HRVATSKE koja traje od 21.do 22.03.2019.godine. Konferencija se održava u hotelu Kaj**** u Mariji Bistrici. Prijašnje konferencije dotakle su teme i pitanja od iznimne važnosti, ova 8.

Novosti

4. ZAGREBAČKI OBRTNIČKI SAJAM

Već tradicionalno, Zagrebački obrtnički sajam održat će se od 3. do 5. travnja 2019.godine u paviljonu 7 i 7A na Zagrebačkom velesajmu. Ulaz je besplatan. 
Očekuje nas bogat program, promocija obrtničkih zanimanja ali i brojne vrijedne nagrade. 
Više informacija USKORO. 

Novosti

Pojačane nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će nadzore fiskalizacije od 21. – 27.3.2019. godine na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije te zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. 

Nadzornim...

Novosti

Drugi sastanak s ciljem organizacije 4. Zagrebačkog obrtničkog sajma

Drugi sastanak s ciljem organizacije 4. Zagrebačkog obrtničkog sajma održan je 20.03.2019. godine u 12 sati u Maloj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49/I. Sastanak je otvorio predsjednik Obrtničke komore Zagreb, dr.sc. Mirza Šabić koji je pozdravio sve nazočne. Glavni koordinator ovogodišnjeg Zagrebačkog obrtničkog sajma, Zoran Brdar...

Novosti

Održan Kolegij tajnika

Prvi ovogodišnji Kolegij tajnika održan je 20.ožujka u 10 sati u Maloj dvorani Matice hrvatskih obrtnika, Ilica 49. Sastanku su nazočili svi tajnici Udruženja obrtnika Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a sastanak je vodio tajnik Obrtničke komore Zagreb, Goran Čanković.

Novosti iz udruženja

[RADIONICA] Zapošljavanje stranih radnika s područja Jugoistočne Europe

Udruženje ugostitelja Zagreb u suradnji sa tvrtkom HR Partners organizira za članove Udruženja, članove Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Zagreb i sve zainteresirane informativnu radionicu na temu zapošljavanja radnika iz...

Novosti

Sastanak s predstavnicima Zagrebačkog holdinga

Sastanak predstavnika Obrtničke komore Zagreb i predstavnika Zagrebačkog holdinga održan je  utorak, 19.03.2019.g. s početkom u 11:00 sati, u Zagrebačkom holdingu, Ulica grada Vukovara 41, u dvorani Trešnjevka.
 
Teme o kojima se raspravljalo na predmetnom sastanku bile su: 
  • poslovanje cvjećara na prostoru prodaje cvijeća  PJ Žitnjak 
  • inicijativa za izgradnju reciklažnih dvorišta za...
Novosti

Poziv na Samoborski proljetni sajam 2019.

Grad Samobor organizator je 15. Samoborskog proljetnog sajma  i poziva Vas da se kao izlagač uključite u ovu najznačajniju gospodarsko – sajamsku proljetnu manifestaciju. Samoborski proljetni sajam, koji ove godine bilježi 15. godinu održavanja, ima svrhu promoviranja samoborskog gospodarstva, starih zanata, izvornih suvenira, robnih marki Zagrebačke županije, autohtonih gastronomskih proizvoda i vina te kulturne baštine....

Novosti

17. Susret gospodarstvenika Zagrebačke županije

17. Susret gospodarstvenika Zagrebačke županije održat će se u četvrtak, 21. ožujka 2019.

Novosti

Stranice

Pretplati se na Novosti - Feed