Gradonačelnik Turk na Skupštini istaknuo odličnu suradnju

Planska godišnja Skupština Udruženja obrtnika Zaprešić održana je 06. prosinca 2017. g. u dvorani Udruženja obrtnika koja je za tu priliku bila svečano uređena. Sjednici su, kao gosti, nazočili gradonačelnik grada Zaprešića Željko Turk, predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić i potpredsjednik  Antun Trojnar te tajnik Obrtničke komore Goran Čanković.
Sjednici su bili nazočni gotovo svi članovi Skupštine te članovi Nadzornog odbora Udruženja, a za početak i na poziv predsjednice Udruženja Jasenke Jančić, skupu se vrlo toplo obratio naš Gradonačelnik.U svom obraćanju posebno je staknuo partnerstvo grada Zaprešića i Udruženja obrtnika Zaprešić, partnerstvo koje se temelji na povjerenju u provedbi vrlo važnih projekata i za Grad i za obrtnike našeg grada te istaknuo i nove planirane projekte u 2018. godini čija je provedba bazirana na europskim sredstvima, a u koje je uključen i projekt energetske obnove zgrade Udruženja. 

Potom je kratko i vrlo afirmativno govorio predsjednik Obrtničke komore Zagreb Šabić, ističući aktivnosti našeg Udruženja, ali i navodeći da u zajedništvu možemo učiniti mnogo toga, da Komoru čini četrnaest Udruženja i da smo najveća Komora u jedinstvenom komorskom sustavu. Istaknuo je, a i obećao i ubuduće podršku Obrtničke komore Zagreb našem Udruženju kao i, uostalom, svim svojim Udruženjima.
Nakon što se zahvalila na podršci, kako financijskoj tako i partnerskoj našem Gradu, kao i gradonačelniku Turku, a i predsjedniku  Šabiću te Obrtničkoj komori Zagreb, usvojen je Financijski plan Udruženja obrtnika Zaprešić za 2018. g., kao i Program rada, nakon čega su članovi Skupštine postavljali pitanja o ključu raspodjele komorskog doprinosa i o budućnosti malih Udruženja na koja je odgovorio predsjednik Šabić.
Druženje je nastavljeno uz domjenak, a i uz posjet Svetog Nikole.