Jaskancima majstorske diplome i zahvalnice

Svečana podjela majstorskih diploma, na kojoj su  svoju majstorsku diplomu preuzeli budući obrtnici, održana je 07. srpnja 2016. u Velikoj dvorani Matice hrvatskih obrtnika. Na jesenskom roku 2015. godine i proljetnom roku 2016. godine, u Obrtničkoj komori Zagreb, uspješno su majstorske ispite položila 255 kandidata u 34 zanimanja.

Jaskanskim majstorima diplomu je uručio predsjednik Udruženja obrtnika Jastrebarsko Stipe Bučar, a dobili su slijedeći majstori: Srećko Bencetić za zanimanje autoserviser, Mario Carin za zanimanje elektroinstalater, Bojana Gruičić, Zvonimir Krpeljević i Renata Pozderac za zanimanje frizer, te Danijel Vodopija za zanimanje kuhar.

Ovo je ujedno bila i prigoda da se podijele zahvalnice sudionicima za sudjelovanje na 1. Zagrebačkom obrtničkom sajmu, kao i natjecateljima OKZ-a na 9. Obrtničkim sportskim igrama, gdje su sudjelovali predstavnici Udruženja obrtnika Jastrebarsko: Stipe Bučar, Stjepan Slemenšek, Tomislav i Eugen Ciban, Mirela Crnilo, te Nadica i Mislav Golojuh.