[Najava] Od petka posjetite Advent zagrebačkih obrtnika!

Članovi Udruženja obrtnika grada Zagreba petu godinu za redom bit će dio blagdanske Adventske zagrebačke priče  u  sklopu koje  će građanima i  posjetiteljima grada Zagreba predstaviti svoje proizvode na manifestaciji pod nazivom „Advent zagrebačkih obrtnika“ koja će se  održati na zapadnom dijelu Trga bana Josipa Jelačića, u vremenu od 29.11 2019. godine do 08.01.2020. godine.

U šarolikom asortimanu vrijednih obrtničkih ruku naći će se ručni radovi od drva, tkanine i keramike, neobične minijature u konzervama, nezaobilazni medenjaci i licitarska srca, prigodni svijećnjaci i anđeli izrađeni u tiffany tehnici, ručno oslikani predmeti od stakla i keramike oslikani autentičnim motivima grada Zagreba i njegovim znamenitostima, te brojni prigodni božićni artikli. U sklopu manifestacije održati će se i prezentacija izrade suvenira i umjetničke radionice te humanitarna akcija podjele božićnih poklona potrebitoj djeci.

Zagrebački će obrtnici svojom ponudom zasigurno upotpuniti blagdansko ozračje i ponudu grada Zagreba kao nezaobilazne turističke destinacije u vrijeme Adventa. Manifestaciju će otvoriti Gradonačelnik grada Zagreba- Milan Bandić u subotu, 30. studenog u 10.00 sati .